Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στόχος οι τρεις τίτλοι»

«Στόχος οι τρεις τίτλοι»
Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012 - 18:42

Βοήθησε αρκετά την περσινή χρονιά, παρότι στην αρχή της δεν ήταν μέσα στα πλάνα του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Παρόλα αυτά ο Κώστας Σλούκας ήταν αρκετά καλός στην συνέχεια και πήρε με τον σπαθί του την θέση του στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Ο 22χρονος γκαρντ, ο οποίος θεωρείται από τους παλιούς στον Ολυμπιακό, δήλωσε κατά την αναχώρηση της ομάδας για το Καρπενήσι «Σίγουρα, κάθε προετοιμασία είναι επώδυνη, είμαστε έτοιμοι και ψυχολογικά και σωματικά, γιατί ξεκουραστήκαμε αρκετά φέτος το καλοκαίρι και ο καθένας είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να βελτιωθεί και να βελτιώσει την ομάδα. Έχει μείνει ο ίδιος κορμός που είναι κάτι πολύ σημαντικό, αλλά από κει και πέρα, ξεκινάμε πάλι από την αρχή, λόγο του καινούριου προπονητή και της νέας φιλοσοφίας. Ο κάθε ένας είναι έτοιμος όπως είπα και πριν να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για την βελτίωση της ομάδας πάνω από όλα».

Τέλος για την φετινή χρονιά, ο Κώστας Σλούκας είπε «Δεν αλλάζουν πολλά πράγματα. Όπως και να χει ο κορμός έχει μείνει ίδιος, το θέμα είναι ότι οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι που είναι και οι τρεις τίτλοι, απλά έχει ανέβει ο πήχης για τον λόγο ότι πέρσι κατακτήσαμε δύο τίτλους».

Διαβάστε επίσης

Έτοιμα τα νέα γραφεία

Έτοιμα τα νέα γραφεία

Όπως τονίζεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί η μετακόμιση των γραφείων...

Στο «3 on 3» οι Παπ-Σλούκας

Στο «3 on 3» οι Παπ-Σλούκας

Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Ζάππειο για να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια της Εθνικής.