Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα νούμερα στις φανέλες

Τα νούμερα στις φανέλες
Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2012 - 22:28

Δεν υπάρχει αθλητής (όχι μόνο μπασκετμπολίστας) που δεν έχει γούρια, που δεν έχει κάποια πράγματα στο μυαλό του τα οποία τον βοηθούν να είναι πνευματικά πιο δυνατός. Ένα από αυτά είναι και το νούμερο της φανέλας που φοράει ο κάθε παίκτης.

Ο Ολυμπιακός δήλωσε στον ΕΣΑΚΕ τους αριθμούς που θα έχει ο κάθε παίκτης στη φανέλα του, και υπάρχει μόνο μία αλλαγή σε σχέση με την περσινή χρονιά. Ο Κώστας Σλούκας άφησε το Νο18 που φορούσε και πήρε το Νο10 που έμεινε ελεύθερο μετά την αποχώρηση του Μάρκο Κέσελ. Κατά τα άλλα, οι δύο μεταγραφές, όπως σας ενημέρωσε ο «ΓΑΥΡΟΣ» την Παρασκευή, πήραν το «8» ο Στράτος Περπέρογλου και το «11» ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Οι υπόλοιποι παίκτες του πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας διατήρησαν τα ίδια νούμερα, με τον Εϊσι Λο να κρατάει το Νο5 στην Α1 και το αγαπημένο του «55» στην Ευρωλίγκα, μιας και στις εγχώριες διοργανώσεις δεν επιτρέπεται.

Σε λίγες μέρες η πειραϊκή ΚΑΕ θα δηλώσει και στην Ευρωλίγκα τα νούμερα που θα έχουν στις φανέλες οι παίκτες, ωστόσο δύσκολα θα υπάρξει αλλαγή. Αναφέραμε και νωρίτερα πως τα γούρια είναι σημαντικά για τους παίκτες και βασικό είναι ο αριθμός της φανέλας τους.

Διαβάστε επίσης

Έτοιμα τα νέα γραφεία

Έτοιμα τα νέα γραφεία

Όπως τονίζεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί η μετακόμιση των γραφείων...