Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χρυσές» οι νέες φανέλες

«Χρυσές» οι νέες φανέλες
Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012 - 22:44

Ιδιαίτερη ημέρα η Δευτέρα για την μπασκετική ομάδα του Ολυμπιακού, που παρουσίασε τις νέες φανέλες στο Official Olympiacos BC Store. Υπάρχουν τρεις εκδόσεις. Η κλασική ερυθρόλευκη, η κόκκινη και η άσπρη με τις οποίες θα προσπαθήσουν και φέτος οι παίκτες μας να τα σαρώσουν όλα. Το ιδιαίτερο είναι πως το περίγραμμα στους αριθμούς και τα ονόματα των παικτών είναι με χρυσό χρώμα, προκειμένου να θυμούνται όλοι την περσινή χρονιά, αλλά να πάρουν ενέργεια και για τη φετινή.

Εκτός από τους περίπου 500 οπαδούς που βρέθηκαν εκεί, το «παρών» από πλευράς παικτών έδωσαν οι Βασίλης Σπανούλης, Δημήτρης Μαυροειδής και Στράτος Περπέρογλου, που φάνηκαν έτοιμοι εν όψει της νέας σεζόν, αλλά και για τις επιτυχίες που πρόκειται να ακολουθήσουν.

Πρώτος μίλησε ο αρχηγός που τόνισε. «Έχουμε κρατήσει το βασικό κορμό, αλλά είμαστε νεανική ομάδα. Είμαστε οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης και όλοι θέλουν να μας νικήσουν. Κάναμε δύο προσθήκες, τον Μαυροειδή και τον Περπέρογλου που τους είχαμε ανάγκη», ήταν τα λόγια του, για να συνεχίσει ο Μαυροειδής.

«Χαίρομαι πολύ που ήρθα στον Ολυμπιακό, είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης. Όταν σε ζητάει μία ομάδα που έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα, δεν μπορείς να αρνηθείς. Προετοιμαζόμαστε είκοσι ημέρες κι έχω προσαρμοστεί».

Όσον αφορά στον Περπέρογλου, ανέφερε πως θα κλείσει τα αυτιά του στο ΟΑΚΑ, λόγω του ότι ακολούθησε το ίδιο δρομολόγιο με αυτό του Σπανούλη. «Ήταν δύσκολη απόφαση, αλλά ήθελα ένα νέο ξεκίνημα. Είμαι επαγγελματίας. Θα προσπαθήσω να κάνω τη δουλειά μου, να κλείσω τα αυτιά μου».

Διαβάστε επίσης

Την έκανε πελάτισσα!

Την έκανε πελάτισσα!

Ο Θρύλος επικράτησε της ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε φιλικό στο Κάλιαρι με 83-76, με κορυφαίο τον Βασίλη Σπανούλη!