Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η δικαίωση του «βενιαμίν»

Η δικαίωση του «βενιαμίν»
Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012 - 15:56

Είναι από τους παίκτες που ο Ολυμπιακός θα στηριχτεί τα επόμενα χρόνια πάνω του για την νευραλγική θέση του «άσου». Ο Δημήτρης Κατσίβελης αποτελεί την ελπίδα των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας για το μέλλον, αφού τα προσόντα του δεν βρίσκονται εύκολα στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

Μάλιστα μέχρι στιγμής φαίνεται ότι ο 20χρονος γκαρντ δείχνει να τα πηγαίνει αρκετά καλά στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Αυτό είναι η καλύτερη επιβράβευση για τον μικρό και δικαιώνεται για την επιμονή του, ώστε να αρνηθεί τη συμμετοχή στο «3on3» και να μη χάσει μέρες από την προετοιμασία της ομάδας.

Στον Ολυμπιακό υπολογίζουν και στηρίζουν τον «βενιαμίν» της ομάδας, γι’ αυτό και αρνούνταν πεισματικά τις προτάσεις που κατέφθαναν συνεχώς για τον δανεισμό του. Ο Δημήτρης Κατσίβελης φετός, και ειδικά από την στιγμή που ανέλαβε τον Θρύλο ο Γιώργος Μπαρτζώκας που αρέσκεται ιδιαίτερα στο να αναδεικνύει ταλέντα, θα πάρει χρόνο συμμετοχής που θα του δώσει τα εφόδια για να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του μέλλοντος των «ερυθρολεύκων».

Διαβάστε επίσης