Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κρίμα να χαθεί έτσι...

Κρίμα να χαθεί έτσι...
Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013 - 20:18

Δεν τελείωσε ποτέ ο 3ος τελικός του πρωταθλήματος της Α1 μεταξύ του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αφού υπήρξε διακοπή λόγω επεισοδίων και στη συνέχεια δεν εκκενώθηκε όλο το γήπεδο, όπως είχαν ζητήσει οι διαιτητές του αγώνα. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πίσω στο σκορ 1:27 πριν το τέλος της αναμέτρησης με σκορ 76-72 μέχρι τη στιγμή που όλη η ομάδα του ΠΑΟ έφυγε από το παρκέ και μπήκε στα αποδυτήρια.

Έτσι μετά απ’ αυτό το γεγονός έφυγαν όλοι μέσα από τα παρκέ και κατευθύνθηκαν όλοι στα αποδυτήρια του κλειστού του Φαλήρου. Στη συνέχεια οι διαιτητές του αγώνα ζήτησαν την εκκένωση του γηπέδου. Ξεκίνησε κανονικά η διαδικασία μέχρι που είχαν μείνει στο ΣΕΦ περίπου 100 άτομα και δεν έβγαιναν από το γήπεδο παρά το γεγονός ότι υπήρξε και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα για να φύγουν.

Μέχρι που οι διαιτητές της αναμέτρησης ανακοίνωσαν ότι υπάρχει οριστική διακοπή στο ματς...

Το live του αγώνα

Η τέταρτη περίοδος

10ο λεπτό

Οριστική διακοπή του αγώνα...

** Οι διαιτητές του αγώνα ζήτησαν εκκένωση του γηπέδου και ο κόσμος φεύγει από τις κερκίδες

** Το ματς έχει σταματήσει στο 1:27 με τον ΠΑΟ να προηγείται με σκορ 76-72 και η μπάλα να είναι για τον Ολυμπιακό

** Υπάρχει διακοπή στον αγώνα με τον ΠΑΟ να έχει φύγει από τον πάγκο και να έχει μπει στα αποδυτήρια

8ο λεπτό

Μπροστά με 2 πόντους είναι ο ΠΑΟ με σκορ 74-72. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να βρει τρόπο να σκοράρει στον αγώνα προκειμένου να ισοφαρίσει και να περάσει μπροστά.

6ο λεπτό

Προηγείται ο Ολυμπιακός με έναν πόντο με σκορ 71-70 με καλάθι του Γιώργου Πρίντεζη. Οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν με τους Σλούκα, Σπανούλη, Περπέρογλου, Πρίντεζη και Χάινς.

4ο λεπτό

Ο Ολυμπιακός έχει μειώσει σε 67-70 με 4 συνεχόμενους πόντους του Βασίλη Σπανούλη. Η πεντάδα των Πειραιωτών αποτελείται από τους Σλούκα, Σπανούλη, Περπέρογλου, Άντιτς και Χάινς.

2ο λεπτό

Στο -4 ο Ολυμπιακός με τρίποντο του Διαμαντίδη. Ο Ολυμπιακός δεν έχει καθαρό μυαλό στην επίθεσή του, ενώ δίνει και πάλι τα ελεύθερα σουτ στον ΠΑΟ.

* Ο Ολυμπιακός αρχίζει την τέταρτη και τελευταία περίοδο του ματς με τους Σλούκα, Σπανούλη, Παπανικολάου, Πρίντεζη και Χάινς.

Η τρίτη περίοδος

10ο λεπτό

Τέλος της τρίτης περιόδου με τον Ολυμπιακό να προηγείται με έναν πόντο με σκορ 61-60, με τις δύο εύστοχες βολές του Κώστα Σλούκα στην τελευταία επίθεση των «ερυθρόλευκων».

8ο λεπτό

Ισοπαλία στο ματς με σκορ 53-53, με δύο εύστοχες βολές του Κώστα Παπανικολάου. Ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει το πάνω χέρι στο ματς, χωρίς όμως να μπορεί να ξεφύγει στο σκορ.

6ο λεπτό

Μπροστά ο Ολυμπιακός με τρίποντο του Κώστα Παπανικολάου με σκορ 50-49. Καλή η άμυνα των Πειραιωτών που δεν αφήνει τον ΠΑΟ να έχει τα εύκολα καλάθια όπως στις αρχές της περιόδου.

4ο λεπτό

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τρίποντο και φάουλ από τον Σπανούλη με σκορ 45-43, αλλά με τον ίδιο τρόπο απάντησε ο Γκιστ και μπήκε ξανά μπροστά ο ΠΑΟ με 49-45.

2ο λεπτό

Με ένα δίποντο του Λο έχει σκοράρει μόνο ο Ολυμπιακός, ενώ από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δώσει το σουτ πάλι στον ΠΑΟ και προηγείται με 43-41.

* Με τους Λο, Σπανούλη, Παπανικολάου, Άντιτς και Πάουελ αρχίζει ο Ολυμπιακός την τρίτη περίοδο του ματς.

Η δεύτερη περίοδος

10ο λεπτό

Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στον αγώνα με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 39-35 με γκολ-φάουλ του Χάινς. Ο Σλούκας έκανε το τρίποντο με τη λήξη της δεύτερης περιόδου, αλλά ήταν άστοχος.

8ο λεπτό

Πολλά χαμένα ελεύθερα σουτ από τον Ολυμπιακό, το σκορ δεν έχει αλλάξει πολύ αφού έχει σκοράρει μόνο ο ΠΑΟ με μία βολή του Τσαρτσαρή και έχει γίνει το 33-32.

6ο λεπτό

Μπροστά ο Ολυμπιακός με 2 πόντους με σκορ 33-31. Στην πεντάδα των «ερυθρόλευκων» είναι οι Λο, Σπανούλης, Περπέρογλου, Άντιτς και Χάινς.

4ο λεπτό

Ο Ολυμπιακός πήρε και πάλι το προβάδισμα στο ματς ανατρέποντας τη διαφορά με τον Σπανούλη να δίνει δύο συνεχόμενες ασίστ σε Άντιτς και Χάινς, ενώ ο ίδιος έκλεψε την μπάλα και βγήκε στον αιφνιδιασμό για το 30-28!

2ο λεπτό

Μπήκε δυνατά ο Ολυμπιακός στο παρκέ στη δεύτερη περίοδο και έχει μειώσει σε 22-26 με τον Κατσίβελη να σημειώνει γκολ-φάουλ! Στην πεντάδα έχει περάσει ο Πέρο Άντιτς αντί του Πρίντεζη και ο Λο έχει πάρει τη θέση του Σλούκα.

* Η πεντάδα του Ολυμπιακού αποτελείται από τους Σλούκα, Κατσίβελη, Περπέρογλου, Πρίντεζη και Χάινς.

Η πρώτη περίοδος

10ο λεπτό

Με εύστοχο τρίποντο του Πρίντεζη, το τρίτο του στο ματς, ο Ολυμπιακός μειώνει με τη λήξη της πρώτης περιόδου σε 17-24.

8ο λεπτό

Έχει χαλάσει η άμυνα του Ολυμπιακού και οι παίκτες του ΠΑΟ έχουν πολλά ελεύθερα σουτ από τη γραμμή των τριών πόντων και προηγούνται οι «πράσινοι» με 19-14. Δύο συνεχόμενα τρίποντα για τον Θρύλο έχει βάλει ο Πρίντεζης. Ο Κατσίβελης στη θέση του Λο.

6ο λεπτό

Ο Ολυμπιακός αφήνει τα τρίποντα στον ΠΑΟ και έτσι οι «πράσινοι» τώρα προηγούνται με 11-8. Έφτασε τα τρία φάουλ ο Πάουελ και στο παρκέ πέρασε ο Χάινς.

4ο λεπτό

Στο +2 ο Θρύλος με σκορ 8-6, με τους «ερυθρόλευκους» να σκοράρουν με δύο βολές του Πρίντεζη και γκολ-φάουλ του Λο! Δεν έχει αλλάξει καθόλου η πεντάδα των Πειραιωτών ως τώρα στον αγώνα.

2ο λεπτό

Προηγείται ο Ολυμπιακός σε αυτά τα πρώτα λεπτά του αγώνα με 3-0 με τρίποντο του Κώστα Παπανικολάου. Οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν καλή άμυνα μέχρι τώρα στο ματς.

* Ο Ολυμπιακός ξεκινά το ματς με τους Λο, Σπανούλη, Παπανικολάου, Πρίντεζη και Πάουελ.

Διαβάστε επίσης

«Ο πρωτάρης Πάουελ»

«Ο πρωτάρης Πάουελ»

Η σειρά του Αμερικανού ήταν σήμερα προκειμένου να του κάνει αφιέρωμα η ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

«Δεν σας σέβονται»!

«Δεν σας σέβονται»!

Οπαδοί του Ολυμπιακού μιλούσαν με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

«Γαμώ τον αθλητισμό μου!»

«Γαμώ τον αθλητισμό μου!»

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν εμφανώς αγανακτισμένος μετά την οριστική διακοπή του τρίτου τελικού με τον ΠΑΟ.