Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανανέωση μέσω... Ραζνάτοβιτς!

Ανανέωση μέσω... Ραζνάτοβιτς!
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 - 14:18

Συνάντηση υπήρξε τις προηγούμενες ημέρες μεταξύ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου και του Κάιλ Χάινς, με θέμα συζήτησης την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Η συζήτηση αυτή έμεινε όμως σε φιλολογικό επίπεδο, με τους ισχυρούς άντρες του Θρύλου να τονίζουν στον Αμερικανό παίκτη πως τον θέλουν για τη συνέχεια και επιθυμία τους είναι να ανανεωθεί το συμβόλαιό του.

Από την πλευρά του ο παίκτης του Ολυμπιακού, τόνισε επίσης ότι θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα, αφού παράλληλα δήλωσε χαρούμενος για τον λόγο ότι η ομάδα του Πειραιά του έδωσε την ευκαιρία να δείξει τι αξίζει και να πανηγυρίσει δύο Ευρωλίγκες!

Δεν υπήρξε όμως καμία απολύτως συζήτηση όσον αφορά τα οικονομικά θέματα, αφού ο Χάινς αφού εξέφρασε την επιθυμία του να ανανεώσει το συμβόλαιό του, τόνισε στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι πως για αυτά θα πρέπει να μιλήσουν με τον εκπρόσωπό του Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Οπότε οι δύο πλευρές δεν μπήκαν σε καμία οικονομική λεπτομέρεια.

Διαβάστε επίσης

«Στην καρδιά μου»

«Στην καρδιά μου»

Ξεκάθαρος για μία ακόμα μία φορά ο Κάιλ Χάινς σε δηλώσεις του, εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Ο Σουτέρ

Ο Σουτέρ

Η εγχείριση του Ρέι Άλεν στη λήξη της κανονικής διάρκειας του έκτου τελικού ήταν το αραβούργημα ενός παγωμένου πρίγκιπα.

Οι οψιόν στα συμβόλαια

Οι οψιόν στα συμβόλαια

Υπάρχουν συμβόλαια στον Ολυμπιακό, μην το λησμονεί κανείς αυτό, που έχουν την καθιερωμένη και γνωστή πλέον οψιόν.

Για πάντα δίπλα σας!

Για πάντα δίπλα σας!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και το έχει αποδείξει με πάρα πολλούς τρόπους.