Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Της... μιλάει!

Της... μιλάει!
Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2014 - 02:37

Το περασμένο καλοκαίρι όλοι περίμεναν την απάντηση του Βασίλη Σπανούλη στην πρόταση που του είχε γίνει για ανανέωση συμβολαίου από τον Ολυμπιακό. Είχε υπάρξει αρκετός ντόρος σχετικά με το αν θα μείνει ή όχι στον Θρύλο. Και όπως αποδεικνύει με τις εμφανίσεις του αυτός ο ντόρος ήταν απόλυτα δικαιολογημένος.

Ο Βασίλης Σπανούλης έμεινε στον Ολυμπιακό, με τον οποίο τα δύο τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει δύο συνεχόμενες φορές το πρωτάθλημα Ευρώπης και το μεγάλο του κίνητρο είναι αυτό να συμβεί και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!

Ο ηγέτης του Θρύλου δείχνει συνεχώς γιατί είναι ο καλύτερος παίκτης της Ευρώπης και απόδειξη αυτού ήταν το τελευταίο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ, όπου έκανε ό,τι ήθελε μέσα στο παρκέ! Σημείωσε 28 πόντους και έδωσε 9 ασίστ.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος στην Ευρώπη που να μπορεί να σταματήσει τον Σπανούλη, το μάτι του... γυαλίζει και αυτό φάνηκε και στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο από τον αγώνα με την Κηφισιά που κοιτάει την μπάλα σαν να της... μιλάει!

Διαβάστε επίσης