Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ούτε καν ίδρωσε...

Ούτε καν ίδρωσε...
Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2014 - 04:25

Εύκολη νίκη για τον Ολυμπιακό στην Πάτρα, καθώς επιβλήθηκε άνετα του Απόλλωνα με σκορ 76-67. Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στις νίκες μετά από την ήττα που γνώρισε την περασμένη Παρασκευή από τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία και πάει με την καλύτερη ψυχολογία για την αναμέτρηση με την Αρμάνι την Πέμπτη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Από την αρχή του αγώνα ο Ολυμπιακός έδειξε τις διαθέσεις του, καθώς μπήκε στο παρκέ παίζοντας δυνατή άμυνα ενώ και στην επίθεση είχε σωστές επιλογές. Με συνέπεια οι πρωταθλητές Ευρώπης να πάρουν από την αρχή μία καλή διαφορά στον αγώνα και να είναι πολύ πιο άνετοι στη συνέχεια.

Αποκτώντας ο Θρύλος μία καλή διαφορά από την αρχή, ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Μπαρτζώκας είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν αγωνίζονται αρκετά στην Ευρώπη, όπως στους Καββαδά, Χριστοδούλου και Αγραβάνη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ντάνστον 9, Περπέρογλου 7 (1), Παπαπέτρου, Σλούκας 7 (1), Κόλινς, Σίμονς 2, Λοτζέσκι 16 (3), Πρίντεζης 11 (1), Αγραβάνης 2, Μάντζαρης 14 (2), Καββαδάς 8, Χριστοδούλου.

Το live του αγώνα

4ο δεκάλεπτο

10ο λεπτό

Τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό να παίρνει τη νίκη με 76-67 μέσα στην Πάτρα απέναντι στον Απόλλωνα.

8ο λεπτό

71-62 μπροστά ο Ολυμπιακός με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν αρχίσει να σκέφτονται πλέον την Αρμάνι, αφού η υπόθεση νίκη με τον Απόλλωνα είναι τελειωμένη.

6ο λεπτό

71-58 μπροστά ο Ολυμπιακός στο ματς χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, αλλά είναι μεγάλος ο αριθμός στα λάθη της ομάδας

4ο λεπτό

69-55 μπροστά ο Ολυμπιακός, ενώ στο παρκέ μπήκε και ο 19χρονος Χριστοδούλου για πρώτη φορά στον αγώνα.

2ο λεπτό

Μπροστά ο Ολυμπιακός σταθερά στο σκορ με 65-52. Ο κόουτς του Θρύλου έχει δώσει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν αγωνίζονται αρκετά στην Ευρώπη.

3ο δεκάλεπτο

10ο λεπτό

Τέλος της τρίτης περιόδου με τον Ολυμπιακό να είναι μπροστά με 61-47. Ό,τι να 'ναι οι διαιτητές στο σημερινό ματς...

8ο λεπτό

Ο Ολυμπιακός έχει καλή κίνηση της μπάλας στην επίθεση και βάζει τα καλάθια που θέλει. Προηγείται η ομάδα του Πειραιά με 55-43.

6ο λεπτό

Μία εύστοχη βολή του Ντάνστον και με ένα δίποντο του Περπέρογλου 48-41 στο ματς μπροστά ο Ολυμπιακός.

4ο λεπτό

Κάρφωμα του Ντάνστον από ασίστ του Σλούκα, τρίποντο του Μάντζαρη και 45-34 για τον Θρύλο.

2ο λεπτό

Οι Πατρινοί μπήκαν δυνατά και προσπαθούν να μειώσουν, με το τρίποντο του Λοτζέσκι να πηγαίνει στο 40-32 υπέρ του Ολυμπιακού.

* Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τους Μάντζαρη, Σλούκα, Λοτζέσκι, Περπέρογλου και Ντάνστον.

2ο δεκάλεπτο

10ο λεπτό

Άρχισαν κάποια... ωραία οι διαιτητές με τον Αναστόπουλο πρωταγωνιστεί και τεχνική ποινή στον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα. Και το σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου είναι στο 37-26.

4ο λεπτό

Μειώνει ο Απόλλωνας σε 30-19. Καλός ο Ολυμπιακός και αμυντικά σε αυτά τα πρώτα λεπτά και της δεύτερης περιόδου.

2o λεπτό

Με τρίποντο του Λοτζέσκι, ο Ολυμπιακός κάνει το 30-16 μέσα στην Πάτρα. Πολύ καλός μέχρι τώρα και ο Κώστας Σλούκας ο οποίος έχει μοιράσει πολλές ασίστ και τρέχει σωστά την ομάδα.

* Η αρχική πεντάδα του Ολυμπιακού αποτελείται από τους Σλούκα, Κόλινς, Λοτζέσκι, Πρίντεζη και Ντάνστον

1ο δεκάλεπτο

10ο λεπτό

Με τον Πρίντεζη να φτάνει στους 9 πόντους με τρίποντο στη λήξη της πρώτης περιόδου ο Ολυμπιακός προηγείται με 23-12, χωρίς να έχει κάνει κάποια αλλαγή στην αρχική του πεντάδα από το ξεκίνημα του αγώνα

6ο λεπτό

Ο Περπέρογλου συνεχίζει να είναι από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού, ενώ και ο Ντάνστον δείχνει... ορεξάτος.

4ο λεπτό

Πήρε μπροστά στο ματς ο Ολυμπιακός με σκορ 7-4 με τον Στράτο Περπέρογλου να είναι αυτός ο οποίος ξεχωρίζει μέχρι στιγμής για τον Θρύλο.

2ο λεπτό

Ισόπαλο 2-2 είναι το σκορ μέχρι τώρα στο ματς, από πλευράς Ολυμπιακού να έχει σκοράρει μόνο ο Ντάνστον μετά από πάσα του Περπέρογλου.

* Ο Ολυμπιακός ξεκινάει το ματς με τους Μάντζαρη, Σλούκα, Περπέρογλου, Πρίντεζη και Ντάνστον.

Διαβάστε επίσης

Μεμονωμένα στην Πάτρα!

Μεμονωμένα στην Πάτρα!

Χωρίς οργανωμένη παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού θα διεξαχθεί το παιχνίδι της Καθαράς Δευτέρας με τον Απόλλωνα.