Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το καλύτερο για... Ντάνστον

Το καλύτερο για... Ντάνστον
Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014 - 03:49

Στη μεταγραφή του ψηλού που θα γίνει ως δεύτερος σέντερ στον Ολυμπιακό, ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» Γιώργος Μπαρτζώκας υπολογίζει και τον βασικό του Μπράιαντ Ντάνστον. Αυτό που θέλει ο κόουτς είναι να πάρει έναν παίκτη που θα μπορεί να ανταποκριθεί στη θέση του σέντερ σε υψηλό επίπεδο και παράλληλα στα θεωρητικά εύκολα ματς θα είναι σε θέση να «βγάζει» τον αγώνα σχεδόν μόνος.

Και αυτό διότι επιθυμία της ομάδας του Πειραιά είναι την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν ο Ντάνστον να μην τραβάει το μεγαλύτερο κουπί μόνος του. Διότι υπήρξαν αρκετοί αγώνες την περίοδο που πέρασε που καθόταν στον πάγκο για να ξεκουραστεί αλλά αυτοί που έμπαιναν στο παρκέ (Μπέγκιτς, Σίμονς, Σερμαντίνι), δεν έδιναν στην ομάδα αυτό που χρειαζόταν. Με συνέπεια ο Ντάνστον να ενεργοποιείται μέσα σε 1-2 αγωνιστικά λεπτά και να επιστρέφει αμέσως στο παρκέ.

Κάτι που δεν έδινε τη δυνατότητα στον Γιώργο Μπαρτζώκα να ξεκουράσει τον Αμερικανό και υπήρξαν ματς που φαινόταν ότι έμενε από δυνάμεις και παράλληλα ο Ολυμπιακός «έχανε» στη ρακέτα.

Αυτό είναι και ένα από τα βασικότερα στοιχεία που «κόπηκε» ο Μενσά Μπονσού, ο οποίος είχε... θέματα και παρά το γεγονός ότι «έβγαλε» μία γεμάτη σεζόν με τη Γαλατάσαραϊ δεν θα μπορούσε να δώσει στον Ντάνστον τις απαραίτητες ανάσες σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο όπου αγωνίζεται ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης