Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλωσόρισμα σε Θρύλο

Καλωσόρισμα σε Θρύλο
Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 - 01:25

Τα γιορτινά του φοράει ο Κόροιβος και ολόκληρος ο νομός Ηλείας με αφορμή την αναμέτρηση της νεοφώτιστης ομάδας με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Α1.

Η παρουσία του Θρύλου στην κατακόκκινη Ηλεία αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για το μπασκετικό κοινό της Πελοποννήσου, με τη νεοφώτιστη ΚΑΕ να καλωσορίζει τους «ερυθρόλευκους» και παράλληλα να δίνει τις απαραίτητες οδηγίες στους φιλάθλους για την ομαλή είσοδο τους στο κλειστό.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Κόροιβος και η οικογένεια του ΑΣΑ Κόροιβος καλωσορίζουν την ομάδα του Ολυμπιακού στο νομό Ηλείας στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Ήλιδας την Κυριακή στις 6 το απόγευμα.

Για την καλύτερη ενημέρωση των φιλάθλων και για την πιο ομαλή είσοδό τους στο κλειστό της Ήλιδας, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν, θέλουμε να τους επισημάνουμε τα κάτωθι:

1. Ο πρώτος έλεγχος θα βρίσκεται στην είσοδο της Λαϊκής Αγοράς. Εκεί θα είναι και το εκδοτήριο, απ' όπου θα μπορούν να προμηθεύονται τα εναπομείναντα εισιτήρια που υπάρχουν. Το εισιτήριο της κάθε κερκίδας έχει διαφορετικό χρωματισμό.

2. Ιδιαίτερα επισημαίνουμε ότι κανένας δεν θα πρέπει να έχει κέρματα στην τσέπη του, μετά από απαίτηση της αστυνομικής διεύθυνσης Ηλείας.

3. Θέλουμε να γνωστοποιήσουμε ότι η είσοδος και η έξοδος από τις θύρες θα γίνεται μόνο με επίδειξη του εισιτηρίου, γι' αυτό και πρέπει όλοι οι φίλαθλοι να το διατηρήσουν στην κατοχή για να μπορούν να εισέλθουν ξανά.

4. Επίσης, σε συνδυασμό με την πρωτοβουλία του ΕΣΑΚΕ που έχει να κάνει με την ενίσχυση των άπορων οικογενειών ενόψει και των εορτών, καλούμε τους φίλους της ομάδας να ενισχύσουν με συσκευασμένα τρόφιμα (όσπρια, γάλα εβαπορέ, λαδί, σοκολάτες κ.α), με στόχο ένα φωτεινό χαμόγελο για τα παιδιά και τους συμπολίτες μας που το έχουν πραγματική ανάγκη, έστω και με το ελάχιστο που μπορεί ο καθένας.

5. Ευχόμαστε να γίνει ένας αγώνας γιορτή για το νομό, κάτι που συμβαίνει άλλωστε κάθε φορά στο κλειστό της Ήλιδας».

Διαβάστε επίσης

«Μεγάλη μας χαρά»

«Μεγάλη μας χαρά»

Στο κοινωνικό προφίλ του Κόροιβου στάθηκε ο πρόεδρος της νεοφώτιστης ομάδας Χρήστος Λαγός.

Έτσι θα τα έβγαζαν πέρα

Έτσι θα τα έβγαζαν πέρα

Μυθικές απαντήσεις από τους παίκτες του Θρύλου στην ερώτηση για το ποιο επάγγελμα θα ακολουθούσαν αν δεν έπαιζαν μπάσκετ...