Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν ήταν η μέρα του

Δεν ήταν η μέρα του
Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015 - 12:25

Με το... αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» αδίκησαν τον εαυτό τους με τη χθεσινή εμφάνιση και ηττήθηκαν εύκολα με 73-57 από την Μπαρτσελόνα, στο πρώτο παιχνίδι της σειράς.

Το χθεσινό, μάλιστα, ήταν από τα παιχνίδια που δεν πήγε τίποτα καλά στην ομάδα. Τίποτα, όμως. Ήταν απλό τα παιχνίδια που με μεγάλη δυσκολία ξεχώριζες κάποιον παίκτη. Και σε αυτό το επίπεδο, σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης, είναι δύσκολο να καταφέρεις κάτι καλό όταν ΟΛΟΙ οι παίκτες σου είναι σε κακό βράδυ.

Αύριο είναι ο δεύτερος αγώνας, και πάλι στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» (22:00) και ο Θρύλος, αν θέλει να έχει ελπίδες για πρόκριση στο Final 4, θα πρέπει αφενός να παρουσιάσει πολύ καλύτερο πρόσωπο επιθετικά, αφετέρου να φύγει με το «διπλό» από την Βαρκελώνη, μία έδρα που δεν έχει «σπάσει» ποτέ.

Είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει κάτι σπουδαίο τα τελευταία χρόνια: να τον φοβούνται ΟΛΟΙ, είτε είναι καλός, είτε όχι. Είτε παίζει με τον Σπανούλη, είτε όχι. Πρέπει, όμως, η ομάδα να σηκώσει κεφάλι άμεσα και να ανασυνταχθεί...

Διαβάστε επίσης

«Μέλι» για Ολυμπιακό

«Μέλι» για Ολυμπιακό

Ο Πασκουάλ δεν υποτιμάει τους «ερυθρόλευκους», χαρακτηρίζοντάς τους από τις πιο δύσκολες ομάδες της Ευρώπης...