Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μέλι» για Ολυμπιακό

«Μέλι» για Ολυμπιακό
Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015 - 02:50

Η άνετη νίκη της Μπαρτσελόνα δεν λέει τίποτα στον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος δεν υποτιμάει τον Ολυμπιακό και τον χαρακτηρίζει από τις πιο δύσκολες ομάδες της Ευρώπης. «Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Είναι δύσκολο να παίζεις σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Χάσαμε κάποια εύκολα σουτ, αλλά παίξαμε εξαιρετική άμυνα σε όλο το ματς, ελέγχοντας τα ριμπάουντ. Νικήσαμε δίκαια.

Είμαι χαρούμενος και ανυπομονώ για το παιχνίδι της Παρασκευής. Θέλουμε τους φιλάθλους μας, καθώς είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι για το μέλλον μας στη διοργάνωση. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για τον Όλεσον, καθώς θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Απ’ ό,τι φαίνεται δύσκολα θα παίξει την Παρασκευή.

Ο Ολυμπιακός είναι σκληρή ομάδα και το απέδειξε, κάνοντας γύρω στα 20 φάουλ, ενώ είναι πολύ δυνατός στο “double team” και στις αλλαγές στην άμυνα. Κατάφεραν να μας περιορίσουν τις κατοχές.

Τα πήγαμε καλά στα λάθη και στις ασίστ. Ήταν δύσκολο να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, αλλά το κάναμε και γι’ αυτό έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έχουν καλούς επιθετικούς ριμπάουντερ, αλλά εμείς κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα. Θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα στην άμυνα, αλλά γενικά το ματς πήγε εκεί που το είχαμε σχεδιάσει.

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και ο Ολυμπιακός είναι από τις δύσκολες ομάδες της Ευρώπης. Εμείς θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να παραμείνουμε στο ίδιο επίπεδο», δήλωσε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε επίσης

Δεν ήταν η μέρα του

Δεν ήταν η μέρα του

Ο Ολυμπιακός αδίκησε τον εαυτό του, ηττήθηκε εύκολα στο πρώτο παιχνίδι, αλλά καλείται να σηκώσει κεφάλι...

«Δεν ήμασταν εμείς»

«Δεν ήμασταν εμείς»

Αλήθειες είπε ο Οθέλο Χάντερ για τη σημερινή εμφάνιση του Ολυμπιακού στο «Παλάου Μπλαουγκράνα»...