Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν θα σας περάσει!

Δεν θα σας περάσει!
Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015 - 11:58

Ο Ολυμπιακός κέρδισε στον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ των ανδρών με 76-70 τον ΠΑΟ. Η διαφορά ήταν μόλις έξι πόντοι, ελέω των σφυριγμάτων των ρέφερι, αλλά είτε έτσι είτε αλλιώς, ο Ολυμπιακός κέρδισε. Έκανε το 1-0 και πλέον, στον αυριανό αγώνα στο ΟΑΚΑ καλείται να κάνει το μπρέικ, το 2-0 και να τελειώσει στην ουσία με το πράσινο ψέμα.

Πάντως, οι βαζέλες κάνουν ό,τι μπορούν για να μας αποδείξουν για μια ακόμα φορά πως δεν ξέρουν να χάνουν. Καταγγελίες, διαμαρτυρίες, στον κόσμο τους με λίγα λόγια, κάνοντας οτιδήποτε μπορούν για να γλιτώσουν.

Αλλά ο Θρύλος δεν θα τους αφήσει έτσι. Θα πάει αύριο στο ΟΑΚΑ για να τους κερδίσει και να τους το κλείσει το σπιτάκι μια και καλή. Αν και έπρεπε να έχει κλείσει μυριάδες φορές από τα όσα έχουν κάνει εκεί με ρίψεις φωτοβολίδων, αντικειμένων και ντου στα αποδυτήρια.

Θα κάνουν λοιπόν το καθήκον τους οι Πειραιώτες, θα τους «ακούσουν» με λίγα λόγια οι βαζέλες και θα κλείσει μια και καλή το ΟΑΚΑ.

Διαβάστε επίσης

«Ας σφυρίζουν ό,τι θέλουν»

«Ας σφυρίζουν ό,τι θέλουν»

Ο Ματ Λοτζέσκι μίλησε στον «ΓΑΥΡΟ» και ανέφερε πως ανεξάρτητα από το τι θα σφυρίζουν οι ρέφερι, ο Θρύλος οφείλει να μείνει πιστός στο πλάνο του.

Διαλέγετε και παίρνετε!

Διαλέγετε και παίρνετε!

Ανεβαίνοντας αύριο για το ΟΑΚΑ βαζέλες, σταματήστε σε ένα μανάβικο να πάρετε... εφόδια για τον αγώνα!

Η Βαγδάτη και η... Γενεύη!

Η Βαγδάτη και η... Γενεύη!

Δείτε μέσω φωτογραφιών την αλήθεια - Πως αποχώρησε ο ΠΑΟ από το ΣΕΦ και πως ο Ολυμπιακός πριν ένα μήνα από το ΟΑΚΑ...
Καμία σωτηρία...

Καμία σωτηρία...

Οι βάζελοι δεν έχουν τον Θεό τους. Διαβάστε τον λόγο και θα καταλάβετε το γιατί...