Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαλέγετε και παίρνετε!

Διαλέγετε και παίρνετε!
Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015 - 14:20

Δεν ξέρουμε τι θα φορέσουν αύριο οι παίκτες του ΠΑΟ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Λαχανί ή πράσινα. Ας φορέσουν ό,τι θέλουν. Ούτως ή άλλως να παίξουν καλύτερο μπάσκετ αποκλείεται. Από εκεί και πέρα, καλό θα ήταν για τους βάζελους, ανεβαίνοντας για το ΟΑΚΑ, να σταματήσουν σε κανένα μανάβικο για να προμηθευτούν... εφόδια.

Ίσως αναγκαστούν να πετάξουν ορισμένα λαχανικά και φρούτα στο γήπεδο αύριο. Είτε για αυτά που θα φοράει η ομάδα τους είτε για το μπάσκετ που θα παίζει. Πώς έκαναν λοιπόν στα θέατρα πάρα πολλά χρόνια πριν, που όταν δεν άρεσε η παράσταση, οι θεατές πετούσαν λάχανα, ντομάτες, αγγούρια και μαρούλια…

Ε, έτσι και η ομάδα τους, με την μπασκετάρα που θα παίξει αύριο, τη μοναδική παράσταση που θα δώσει, αναμένεται να... εισπράξει τα οπωροκηπευτικά των οπαδών της.

Έχει αρκετά μανάβικα καθώς ανεβαίνετε, πάρτε τα εφόδια και υποδεχτείτε τους παικταράδες σας.

Διαβάστε επίσης

Πανέτοιμος ο Θρύλος…

Πανέτοιμος ο Θρύλος…

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε στο Instagram φωτογραφία, με αφορμή τον αυριανό δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 Basket League.

«Ας σφυρίζουν ό,τι θέλουν»

«Ας σφυρίζουν ό,τι θέλουν»

Ο Ματ Λοτζέσκι μίλησε στον «ΓΑΥΡΟ» και ανέφερε πως ανεξάρτητα από το τι θα σφυρίζουν οι ρέφερι, ο Θρύλος οφείλει να μείνει πιστός στο πλάνο του.

Δεν θα σας περάσει!

Δεν θα σας περάσει!

Στον βάζελο κάνουν ό,τι μπορούν για να γλιτώσουν, αλλά ο Θρύλος δεν μασάει και θα τους κλείσει το σπιτάκι...