Ντουντούκα
Φύγαμε για τα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Νιώθω τιμή που θα φοράω αυτήν την φανέλα»

«Νιώθω τιμή που θα φοράω αυτήν την φανέλα»
Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 - 12:09

Την απόκτηση της Ιβάνα Τίκβιτς ανακοίνωσε την Τετάρτη ο Ολυμπιακός. Με την Κροάτισσα σέντερ να έρχεται στις «ερυθρόλευκες» για να βοηθήσει μέσα στη ρακέτα, από εδώ και πέρα. Με την ίδια να δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενη για τη συμφωνία με τον Θρύλο.

Στις πρώτες της δηλώσεις, υπογράμμισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Σίγουρα θα χρειαστώ τον χρόνο μου για να προσαρμοστώ αλλά έχω μάθει πολλά για τη νέα μου ομάδα. Από ότι μου είπε η Μίρνα (σ.σ.: Μάζιτς), οι συμπαίκτριές μου είναι εξαίσιοι χαρακτήρες και τα πάντα στον Ολυμπιακό λειτουργούν στην εντέλεια.

Έχω παρακολουθήσει και τα παιχνίδια της νέας μου ομάδας το τελευταίο διάστημα στην Ευρωλίγκα. Δεν μπορείς να προδικάσεις τίποτα με τον Ολυμπιακό και ξέρεις ότι θα παλέψει κάθε παιχνίδι. Και ας έχει χάσει αυτά τα πρώτα ματς στην Ευρωλίγκα, είναι πάντα ανταγωνιστικός ανεξαρτήτου αντιπάλου. Περιμένω πως και πώς να αγωνιστώ με τη νέα μου ομάδα».

Σε ό,τι αφορά το κίνητρο της συμμετοχής στην Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό, εξήγησε: «Έπαιζα στην λίγκα της Κροατίας και για να γίνω ακόμα πιο ανταγωνιστική, έκανα προπονήσεις με την αντρική ομάδα. Προετοιμαζόμουν τόσο καιρό για κάτι μεγαλύτερο στην καριέρα μου και να πραγματοποιήσω τις καλύτερες εμφανίσεις μου τώρα. Νιώθω τιμή που θα φοράω αυτήν την φανέλα».

Η νέα σέντερ του Θρύλου έστειλε κι ένα μήνυμα για τον κόσμο της ομάδας: «Αρχικά να πω ότι όταν παίζω, δεν προσέχω καθόλου τι γίνεται τριγύρω μου στις εξέδρες. Αλλά όπως και να έχω, είναι τέλειο να έχεις την υποστήριξη τέτοιων οπαδών όπως της καινούριας μου ομάδας. Σου δίνουν επιπλέον κίνητρο».

Διαβάστε επίσης