Ντουντούκα
Πάμε, Θρύλε! Πρόκριση στο Λονδίνο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

«Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»
Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 - 13:14

Με την ισπανική Αβενίδα παίζει την Τρίτη (18/12) στο ΣΕΦ η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού για την Ευρωλίγκα.

Η Αγγελική Νικολοπούλου μίλησε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καλώντας τον κόσμο της ομάδας να δώσει το «παρών» στο ΣΕΦ και να βοηθήσει τις «ερυθρόλευκες» για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Αρχικά αναφορικά με την Αβενίδα, η Αγγελική Νικολοπούλου τόνισε πως: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα που κατέχει την τρίτη θέση στον όμιλό μας. Παρόλα αυτά κάθε φορά εμείς προσπαθούμε και παλεύουμε τα παιχνίδια ξεχωριστά. Έχουμε μία πολύ δύσκολη βδομάδα με τρία παιχνίδια αλλά θα δουλέψουμε και θα επικεντρωθούμε στην τακτική μας, προκειμένου να ανταπεξέλθουμε όσο καλύτερα γίνεται στο ματς και να κάνουμε ότι δυνατόν καλύτερο».

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στις λεπτομέρειες στην Γαλλία από την Carolo, έχοντας δείξει για άλλη μία αναμέτρηση ότι είναι ανταγωνιστικός σε όλα τα παιχνίδια, ανεξάρτητα με τον αντίπαλό του στην Ευρωλίγκα. Η Αγγελική Νικολοπούλου τόνισε για αυτό πως: «Προφανώς δεν είναι καλό για μας ψυχολογικά να παλεύουμε κάθε παιχνίδι στην Ευρωλίγκα και να το χάνουμε στα κενά διαστήματα που παρουσιάζουμε. Ξέρουμε όμως η Perfumerias Avenida είναι μία ομάδα που παίζει πολύ καλό μπάσκετ, γρήγορο, διαθέτει καλό ρυθμό στο παιχνίδι της και είναι άρτια διαβασμένη σε κάθε παιχνίδι. Αλλά θα προσπαθήσουμε μέσα στην έδρα μας να φέρουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα».

Σχετικά με την προσθήκη της Ιβάνα Τίκβιτς, η γκαρντ του Θρύλου υποστήριξε πως: «Ελπίζω να μας δώσει περισσότερες ακόμα λύσεις η προσθήκη της Ιβάνα Τίκβιτς στην ομάδα μας και είμαι σίγουρη ότι θα βοηθήσει. Είναι εδώ και λίγες μέρες στην Αθήνα αλλά εμείς θα βοηθήσουμε όλοι για να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να μπει στο κλίμα της ομάδας μας».

Τέλος σχετικά με τον κόσμο του Θρύλου, ο οποίος είναι ο έκτος παίκτης της ομάδας, η Αγγελική Νικολοπούλου δήλωσε: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας την Τρίτη στο ΣΕΦ για να μας βοηθήσει και σε αυτό το παιχνίδι. Μας δίνουν ώθηση όταν είναι δίπλα μας και τον χρειαζόμαστε και στην αναμέτρηση με την Perfumerias Avenida, την πρωταθλήτρια Ισπανίας».

Διαβάστε επίσης

Θα το παλέψουν όσο δεν πάει!

Θα το παλέψουν όσο δεν πάει!

Οι κοπέλες του Ολυμπιακού θέλουν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο της Ευρωλίγκας και θα την «κυνηγήσουν» και κόντρα στην Αβενίδα.

Με Τίκβιτς κόντρα στην Αβενίδα

Με Τίκβιτς κόντρα στην Αβενίδα

Η Κροάτισσα σέντερ είναι στην αποστολή για την αναμέτρηση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού κόντρα στην Αβενίδα για την Ευρωλίγκα.