Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έπρεπε να ξεκουράσουμε παίκτριες»

«Έπρεπε να ξεκουράσουμε παίκτριες»
Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 - 16:30

Ο Ολυμπιακός πήρε μια ακόμα νίκη για το πρωτάθλημα μετά το 79-69 κόντρα στη Νίκη Λευκάδας.

Ο Γιώργος Παντελάκης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς τόνισε ότι έπρεπε να ξεκουράσει κάποιες παίκτριες λόγω και των συνεχόμενων αγώνων.

«Ήταν ένα ακόμα ματς για το πρωτάθλημα, απέναντι στη Νίκη Λευκάδας αυτήν την φορά. Πρόκειται για μια ομάδα που διαθέτει θεωρητικά το δεύτερο καλύτερο ρόστερ στην Ελλάδα.

Είχαμε ένα μεγάλο ταξίδι από την Γαλλία και ένα δύσκολο παιχνίδι με την Carolo, οπότε έπρεπε να ξεκουράσουμε κάποιες παίκτριες και να κάνουμε μια διαχείριση στο ρόστερ μας, γιατί παίζουμε την Τρίτη για την Ευρωλίγκα και δεν έχουμε χρόνο για να ξεκουραστούμε.

Η ομάδα έπαιξε καλά και κρατάμε τη νίκη και τα θετικά μας στοιχεία. Είμαστε σε καλό δρόμο και κάθε μέρα δείχνουμε βελτίωση. Τώρα εστιάζουμε στο ματς της Τρίτης με την πρωταθλήτρια Ισπανίας, θέλουμε να βάλουμε στις προπονήσεις και την Τίκβιτς και να φανούμε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί στην διοργάνωση».

Διαβάστε επίσης

Το «ευχαριστώ» του Θρύλου

Το «ευχαριστώ» του Θρύλου

Ο Ερασιτέχνης ευχαρίστησε τον δήμο Πειραιά και την Σταυρούλα Αντωνάκου για την παραχώρηση του «Π. Σαλπέας» αλλά και τον κόσμο του για την συλλογή τροφίμων για καλό σκοπό.

Πήρε την 92η νίκη

Πήρε την 92η νίκη

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επικράτησε με 79-69 της Νίκης Λευκάδας και συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία στις εγχώριες διοργανώσεις.