Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Να είμαστε όπως πρέπει στη συνέχεια»

«Να είμαστε όπως πρέπει στη συνέχεια»
Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 - 00:17

Για τη νίκη της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού κόντρα στη Νίκη Λευκάδας στο «Παναγιώτης Σαλπέας» μίλησε η Μίρνα Μάζιτς.

Με την Κροάτισσα μπασκετμπολίστρια να τονίζει χαρακτηριστικά: «Ξέραμε ότι θα είναι δυσκολότερο παιχνίδι από ότι τα προηγούμενα στο πρωτάθλημα, με έναν αντίπαλο που έχουμε μεγάλο σεβασμό. Έπαιξε στο Γιούροκαπ φέτος και διαθέτει μια συμπαγή ομάδα. Θεωρώ, ότι μπήκαμε πολύ νωθρά στην αρχή του ματς και τους αφήσαμε να τρέξουν».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Περισσότερο ήταν στο παιχνίδι εξαιτίας των αιφνιδιασμών τους και των επιθετικών τους ριμπάουντ. Όταν το σταματήσαμε αυτό τότε ξέφυγε η διαφορά και εξασφαλίσαμε τη νίκη. Στα επόμενα παιχνίδια που έχουμε πρέπει να προσέξουμε αυτά τα σημεία και να είμαστε όπως πρέπει».

Διαβάστε επίσης

Θα το παλέψουν όσο δεν πάει!

Θα το παλέψουν όσο δεν πάει!

Οι κοπέλες του Ολυμπιακού θέλουν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο της Ευρωλίγκας και θα την «κυνηγήσουν» και κόντρα στην Αβενίδα.

Το «ευχαριστώ» του Θρύλου

Το «ευχαριστώ» του Θρύλου

Ο Ερασιτέχνης ευχαρίστησε τον δήμο Πειραιά και την Σταυρούλα Αντωνάκου για την παραχώρηση του «Π. Σαλπέας» αλλά και τον κόσμο του για την συλλογή τροφίμων για καλό σκοπό.