Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύο ματς τη Μεγάλη Εβδομάδα

Δύο ματς τη Μεγάλη Εβδομάδα
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 - 11:17

Τη Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου, ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος για την Α1 Γυναικών. Με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τις Εσπερίδες Καλλιθέας. Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να κλείσουν μια ακόμα σεζόν με το απόλυτο και να μπουν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα πλέι οφ, με στόχο ένα ακόμα αήττητο πρωτάθλημα, ένα ακόμα αήττητο νταμπλ.

Οι κοπέλες του Θρύλου αγωνίζονται τη Μεγάλη Δευτέρα, στις 15:00, στο γήπεδο του Εσπέρου και αμέσως μετά ακολουθούν τα πλέι οφ. Την Μεγάλη Τετάρτη, 24 Απριλίου, είναι το πρώτο ματς στα ημιτελικά των πλέι οφ. Οι κοπέλες του Ολυμπιακού περιμένουν τον αντίπαλό τους. Ο οποίος θα οριστικοποιηθεί από τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής.

Υποψήφιοι αντίπαλοι είναι η Νίκη Λευκάδα και η Ελευθερία Μοσχάτου, που αναμετρώνται στη Λευκάδα. Με τη Νίκη να έχει επικρατήσει στο πρώτο ματς στην Αθήνα 75-70. Με την πρόκριση να κρίνεται στις τρεις νίκες και τον Θρύλο να μεταφέρει τα αποτελέσματα από την κανονική περίοδο, όπου έχει «δύο στα δύο» και με τις δύο ομάδες.

Όσον αφορά στη σειρά των τελικών, αυτή θα γίνει μετά το Πάσχα και αντίπαλο θα είναι ο νικητής του ζευγαριού ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου.

Διαβάστε επίσης

Πάνοπλος για το 110-0

Πάνοπλος για το 110-0

Τις Εσπερίδες αντιμετωπίζει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.