Ντουντούκα
Ο Πασαλίδης... απορούσε, για το τι έκανε στον Γκιλιέρμε! Απορούσε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Να κλείσουμε την κανονική διάρκεια με όμορφο μπάσκετ και θέαμα»

«Να κλείσουμε την κανονική διάρκεια με όμορφο μπάσκετ και θέαμα»
Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 - 15:53

Τις Εσπερίδες αντιμετωπίζει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α1.

Ενόψει της αναμέτρησης μίλησε ο προπονητής του Θρύλου, Γιώργος Παντελάκης. Ο τεχνικός των Κυπελλούχων Ελλάδας τόνισε ότι η ομάδα του θέλει να κλείσει την κανονική διάρκεια με όμορφο μπάσκετ αλλά και να προσφέρει και θέαμα.

Αναλυτικά:

«Είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας για το πρωτάθλημα και όπως είναι κατανοητό, θέλουμε να επεκτείνουμε το αήττητό μας σερί και στη συνέχεια να δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας στην ημιτελική φάση.

Πραγματοποιούμε πολύ καλές προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα και είμαστε έτοιμοι για τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα, θέλουμε να είμαστε σοβαροί και να παίξουμε όπως πρέπει και σε αυτήν την αναμέτρηση.

Δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και θέλουμε να κλείσουμε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με όμορφο μπάσκετ και θέαμα».

Διαβάστε επίσης

Το κίνητρο του 110-0!

Το κίνητρο του 110-0!

Φινάλε στην κανονική περίοδο το μεσημέρι (22/4, 15:00) για τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, κόντρα στις Εσπερίδες στην Καλλιθέα.

Πάνοπλος για το 110-0

Πάνοπλος για το 110-0

Τις Εσπερίδες αντιμετωπίζει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.