Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη Γαλλία για την ανατροπή πρόκρισης

Στη Γαλλία για την ανατροπή πρόκρισης
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2019 - 20:18

Πανέτοιμες για μια ακόμα υπέρβαση είναι τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» βρίσκονται στο Μονπελιέ (αναχώρησαν αεροπορικά για τη Μασσαλία και από εκεί οδικός για το Μονπελιέ) όπου την Τετάρτη (1/10, 21:00) αντιμετωπίζουν την ομώνυμη ομάδα στον επαναληπτικό της προκριματικής φάσης της Ευρωλίγκας.

Οι νταμπλούχες Ελλάδας μετά την ήττα με 66-63 στη Χαλκίδα, χρειάζονται νίκη με τέσσερις πόντους στη Γαλλία.

Βέβαια, στην περίπτωση που δεν καταφέρουν να πάρουν τη νίκη και τη διαφορά, τότε το ευρωπαϊκό τους ταξίδι δεν σταματάει, μιας και θα αγωνιστούν στο Eurocup.

Η αποστολή του Ολυμπιακού, πριν την αναχώρηση για το Μονπελιέ, πραγματοποίησε προπόνηση στο Δ.Α.Κ. της Γλυφάδας με τον Γιώργο Παντελάκη να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Η μοναδική παίκτρια που έμεινε στην Ελλάδα είναι η Βασιλική Λούκα.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Άννα Σπυριδοπούλου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά και Μαρία Αυτζή.

Διαβάστε επίσης