Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχάρη τα κορίτσια του Θρύλου! (photo)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχάρη τα κορίτσια του Θρύλου! (photo)
Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 - 17:55

Πρωταθλήτρια για πέμπτη σερί χρονιά και, μάλιστα, αήττητη αναδείχθηκε η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να συγχαίρει τα κορίτσια του Θρύλου για την εν λόγω μεγάλη επιτυχία!

Συγκεκριμένα, ο ηγέτης των Πειραιωτών ανάρτησε την παρακάτω φωτογραφία στα social media και έγραψε: «Συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου μας για την κατάκτηση του 5ου συνεχόμενου πρωταθλήματος!».

Δείτε την ανάρτηση!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου μας για την κατάκτηση του 5ου συνεχόμενου πρωταθλήματος! / Congratulations to the Olympiacos Women's Basketball team for the 5th in a row championship title! #Olympiacos #Family #Basketball #WeKeepOnDreaming #Repost @olympiacossfp ・・・ ???????????????????????????????????????? ????????????CHAMPIONS???????? ???????????????????????? 2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣???????????????????????? #osfp #olympiacos #olympiacossfp #basketball #basketballwomen #A1basketwomen2020 #champions #unbeatable #5inARow

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evangelos Marinakis (@evangelos.marinakis) στις

Διαβάστε επίσης

Πέμπτο σερί, αήττητο!

Πέμπτο σερί, αήττητο!

Η ΕΟΚ επικύρωσε τη βαθμολογία στο μπάσκετ Γυναικών και ο Ολυμπιακός κατέκτησε -και τυπικά- αήττητος το πρωτάθλημα στην Α1.