Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο.Α. Χανίων-Ολυμπιακός: Μπήκαν φουριόζες οι «ερυθρόλευκες» και +12 στο δεκάλεπτο!

Ο.Α. Χανίων-Ολυμπιακός: Μπήκαν φουριόζες οι «ερυθρόλευκες» και +12 στο δεκάλεπτο!
Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 - 14:29

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο παρκέ και πήρε από νωρίς ένα μεγάλο προβάδισμα. Οι «ερυθρόλευκες» πέτυχαν το πρώτο καλάθι με την Σταμολάμπρου, ενώ στη συνέχεια η Χάμμπλιν έκανε το 4-0 μετά από επιθετικό ριμπάουντ. Η Νικολοπούλου με καταπληκτική άμυνα, έκλεψε την μπάλα και στον αιφνιδιασμό πέτυχε το 6-0, ενώ στη συνέχεια έκανε ένα ακόμη κλέψιμο και «σέρβιρε» ελεύθερο τρίποντο στην Σταμολάμπρου, η οποία ευστόχησε και έκανε το 9-0 για τον Ολυμπιακό.

Τα Χανιά «έσπασαν» αυτό το σερί με δίποντο της Οικονομάκη, με την Σταμολάμπρου να απαντάει άμεσα και να κάνει το 2-11. Ένα, ακόμη, κλέψιμο από τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά από την Σπυριδοπούλου, έδωσε την ευκαιρία στην Χάμπλιν να κερδίσει δύο βολές, ευστοχώντας και στις δύο και κάνοντας το 2-13, με 7:07’’ να απομένουν για τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου.

Η Σταμάτη με τρίποντο έκανε το 2-16, με την Χάρις να μειώνει σε 4-16 με δύο βολές. Νικολοπούλου και Ντέλιτς, με μία βολή η καθεμία, έκαναν το 5-17, με την Σπυριδοπούλου να φέρνει τον Ολυμπιακό στο +15 με γκολ-φάουλ (5-20). Τα Χανιά με ένα σερί 6-0, μείωσαν σε 11-20, με την Χάμπλιν να εκμεταλλεύεται την ασίστ της Σταμολάμπρου και να κάνει το 11-23, με γκολ-φάουλ.

Χάρις και Φάρρου μείωσαν σε 18-24 για τα Χανιά, με τις Πλουφ και Νικολοπούλου να κάνουν το 18-28. Το δεκάλεπτο έκλεισε με κόψιμο της Σπυριδοπούλου πάνω στην Τζουγκράκη, το οποίο οδήγησε σε αιφνιδιασμό της Σταμολάμπρου, η οποία έκανε το 18-30.

Διαβάστε επίσης