Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η δήθεν διαφορετικότητα του Παναθηναϊκού και η υποκρισία του βόθρου

Η δήθεν διαφορετικότητα του Παναθηναϊκού και η υποκρισία του βόθρου
Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 - 21:55

Όταν στερεύουν οι επιτυχίες και οι αγωνιστικές σφαλιάρες σε όλα τα αθλήματα διαδέχονται η μια την άλλη από κάπου θα πρέπει να πιαστείς για να απαλύνεις τον πόνο.

Όταν δε, αρθρογραφείς στο βόθρο το γυρίζεις στο... σορολόπ από την ανάγκη να παράξεις το σανό που θα πλασάρεις θεωρώντας ότι απευθύνεσαι σε πρόβατα.

Μετά από τη νέα ήττα στο ΟΑΚΑ που γνώρισε η ομάδα της καρδιάς της παραμύθας, διαβάσαμε ένα νέο αφήγημα για την «παλικαρίσια παραδοχή της ήττας που δείχνει τη διαφορετικότητα του Παναθηναϊκού».

Στο κείμενο γίνεται μια προσπάθεια να εξισωθούν οι νίκες και οι κατακτήσεις τίτλων με τον τρόπο που διαχειρίζεται ένας σύλλογος την αποτυχία.

Σπουδαίο το ένα, σπουδαίο και το άλλο διαβάζουμε! Οπότε δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέται ο ηττημένος! Χάνει κερδίζει όλα καλά!

Καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια για να παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός ως οργανισμός ως το... σωματείο της ηθικής και της υποδειγματικής συμπεριφοράς!

Η υποκρισία μεταξύ άλλων είναι πάγια τακτική της παραμύθας η οποία αποκρύπτει γεγονότα που δεν ταιριάζουν με το συγκεκριμένο αφήγημα.

Λένε παραδείγματος χάριν ότι ο Παναθηναϊκός όταν έχασε στον τελικό Κυπέλλου στο μπάσκετ, έμεινε να χειροκροτήσει τον Κυπελλούχο Ολυμπιακό.

Τι δε λένε; Ότι ο Παναθηναϊκός όταν έχασε το πρωτάθλημα στο πινγκ πονγκ γυναικών, δεν χειροκρότησε στην απονομή τον Πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Άλλη...ψυχοσύνθεση σωματείου δηλαδή από τμήμα σε τμήμα...

Λένε για μεγαλείο σεβασμού του αποτελέσματος!

Και αναφέρονται και στο Μπάσκετ Γυναικών! Εκεί που η προπονήτρια του ηττημένου Παναθηναϊκού Ελένη Καπογιάννη, απέφυγε επιδεικτικά να χαιρέτισει τον συναδελφό της Μάρτινς Ζίμπαρτς, ο οποίος πρόταξε το χέρι του για την καθιερωμένη χειραψία στη λήξη του ματς.

Αυτό είναι... μεγαλείο! Αυτή είναι η... διαφορετικότητα που παπαγαλίζει η παραμύθα!

Χωρίς τοξικότητες, χωρίς γραφικότητες διαβάζουμε ακόμα! Ο αρθρογράφος μάλλον δεν θα πήρε χαμπάρι τη συμπεριφορά του μάνατζερ του μπάσκετ Γυναικών του Παναθηναϊκού , πριν την έναρξη του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό.
Όταν ωριότανε και ούρλιαζε ότι θα τινάξει τη διοργάνωση στον αέρα επειδή οι ερυθρόλευκοι είχαν περισσότερο κόσμο στον κερκίδα.

Αλλά αυτά προφανώς δεν θα τα διαβάσετε στην ιστοσελίδα του ανιψιού του Ιβάν.

Εκεί θα διαβάσετε ότι είναι ωραίο να μην προσφεύγεις στο ΑΣΕΑΔ για να υπερασπιστείς τα συμφέροντα του συλλόγου σου, όταν έχεις υποστεί διαδοχικά 5 εγκλήματα για να σου στερήσουν ετσιθελικά ένα πρωτάθλημα.

Υπομονή να έχετε εκεί στον βόθρο και έρχονται και άλλες ήττες για να αναδείξετε τη... διαφορετικότητα της διαχείρισης του αποτελέσματος.

Διαβάστε επίσης