Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αλλαγή του Ζίμπαρτς δικαίωσε τη Διοίκηση του Ολυμπιακού

Η αλλαγή του Ζίμπαρτς δικαίωσε τη Διοίκηση του Ολυμπιακού
Τρίτη, 4 Απριλίου 2023 - 11:40

Πρωταθλητής Ελλάδας, λοιπόν, ο Ολυμπιακός. Και στο μπάσκετ Γυναικών. Και αυτός ο τίτλος ήρθε, με την ομάδα να καταθέτει στο παρκέ την ποιότητά της, την απόλυτη ανωτερότητά της, απέναντι στον Παναθηναϊκό και το πάθος της για την κούπα. Κάτι το οποίο ο πρώην προπονητής της ομάδας, ο Μάρτινς Ζίμπαρτς, δεν είχε καταφέρει να πάρει, από την ομάδα του. Με εκείνον στο «τιμόνι», ο Ολυμπιακός έδειχνε «μπλοκαρισμένος» και δεν έβγαζε στο γήπεδο την ποιότητά του.

Με τραγικά λάθη, με ορισμένες επιλογές εκτός λογικής και με διαχείριση, η οποία δεν αναδείκνυε σε καμία περίπτωση την αξία και την ποιότητα του ρόστερ που είχε στα χέρια του, ο Μάρτινς Ζίμπαρτς έδειχνε ότι δεν είχε αυτό που χρειαζόταν, για να οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα έδειχνε αδούλευτη και «μαγκωμένη» στο παρκέ.

Η αλλαγή προπονητή, στην οποία προχώρησε η Διοίκηση του Ολυμπιακού, όταν χάθηκε ο στόχος του Κυπέλλου, δικαίωσε απολύτως τον Μιχάλη Κουντούρη και τους συνεργάτες του. Ο Ολυμπιακός πήγε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος ανανεωμένος, με τον Θάνο Νίκλα να φέρνει νέο «αέρα» και την ομάδα να ανταποκρίνεται σε αυτά τα οποία εκείνος ζητούσε. Η επικράτηση του Ολυμπιακού με 4-1 συνολικά (και 3-0… σκούπα) στους τελικούς, ανέδειξε την απόλυτη ανωτερότητα της ομάδας, έναντι του Παναθηναϊκού. Κάτι που με τον Ζίμπαρτς δεν φαινόταν. Στο τέλος της ημέρας, η αλλαγή προπονητή στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών δικαίωσε απολύτως τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης