Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Βίτολα είναι... on fire και δείχνει το δρόμο στον Θρύλο!

Η Βίτολα είναι... on fire και δείχνει το δρόμο στον Θρύλο!
Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 - 00:20

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού «καθάρισε» την Ελευθερία Μοσχάτου (73-49) και πλέον θέλει ακόμα ένα ματς για να κλείσει την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της Α1, απέναντι στη Νίκη Λευκάδας (31/3, 15:00). Τα κορίτσια του Θρύλου βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και κρατάνε γερά το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των επερχόμενων πλέι οφ.

Ένα από τα «όπλα» των «ερυθρόλευκων», είναι η Κριστίν Βίτολα! Η διεθνής Λετονή φόργουορντ/ σέντερ, ύψους 1,96μ., πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα του Πειραιά και δείχνει το δρόμο στις συμπαίκτριές της. Απέναντι στην Ελευθερία Μοσχάτου, σκόραρε 19 πόντους, ενώ μάζεψε 11 ριμπάουντ και έκανε double-double. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και σίγουρα θα έχει κομβικό ρόλο στα πλέι οφ!

Ο Θάνος Νίκλας έχει στη διάθεσή του ένα βαρύ «όπλο» και γνωρίζει ότι η Λετονή φόργουορντ μπορεί να κάνει τη διαφορά στο παρκέ. Φυσικά, δεν είναι μόνο η Βίτολα που κάνει τη διαφορά στον Θρύλο, αφού ο Ολυμπιακός έχει ένα «γεμάτο» ρόστερ με αθλήτριες που μπορούν να φτάσουν την ομάδα πολύ ψηλά. Το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκες» βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος τα λέει όλα.

Διαβάστε επίσης