Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ξύπνησαν» μνήμες για Νέμεθ

«Ξύπνησαν» μνήμες για Νέμεθ
Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015 - 21:25

Την ευκαιρία να πάρει μία «γεύση» από τον ΝΑΟ έστω και ως αντίπαλος της Εθνικής ομάδας είχε το βράδυ της Κυριακής ο Κρίστιαν Νέμεθ.

Ο διεθνής Ούγγρος φορ, ο οποίος την περίοδο 2010-11 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και πλέον συνεχίζει την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στην άλλη όχθη του Ατλαντικού με τη φανέλα της Σπόρτιγκ Κάνσας Σίτι, είχε τη δυνατότητα να πατήσει το γρασίδι του φαληρικού γηπέδου.

Μάλιστα, για τον Νέμεθ ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή, αφού μάλιστα, βρέθηκε στις αρχικές επιλογές του προπονητή του επίσης πρώην «ερυθρόλευκου» Μπερντ Στορκ , ο οποίος είχε αφήσει το δικό του στίγμα στις ακαδημίες του Ολυμπιακού

Διαβάστε επίσης

«Η οικογένειά μου»

«Η οικογένειά μου»

Φωτογραφία όπου απεικονίζεται με αγαπημένα του πρόσωπα ανέβασε ο Λεάντρο Σαλίνο στα social media.

«Σημαντική νίκη για τη συνέχεια»

«Σημαντική νίκη για τη συνέχεια»

Ο Κώστας Φορτούνης ανέβασε φωτογραφία στο Instagram από το χθεσινό του ματς με την Εθνική, τονίζοντας πως η νίκη αυτή είναι σημαντική ενόψει της συνέχειας, καθώς έδωσε δύναμη στην ομάδα.

«ΝΟ»

«ΝΟ»

Η ομάδα της Νορβηγίας επικράτησε με 2-0 της Μάλτας σε ματς για τα προκριματικά του EURO 2016 και ο Ελαμπντελαουί δεν χρειάστηκε να «πει» πολλά.

Εντυπωσιασμένος με τον Ναό!

Εντυπωσιασμένος με τον Ναό!

Ο Μαζουακού ανέβασε φωτογραφία στον λογαριασμό του στο facebook με την εξωτερική όψη των επισήμων του «Γ. Καραϊσκάκης», δείχνοντας εντυπωσιασμένος.