Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η κορυφαία στιγμή του συλλόγου

Η κορυφαία στιγμή του συλλόγου
Δευτέρα, 1 Ιανουαρίου 2018 - 14:46

Από τίτλους, άλλο τίποτα το 2017 για τον Ολυμπιακό. Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο, παντού ήρθαν τίτλοι, Κύπελλα, πρωταθλήματα και διακρίσεις. Με το gavros.gr να κάνει το δικό του poll για το 2017, ζητώντας από τους ΓΑΥΡΟΥΣ να ψηφίσουν την κορυφαία στιγμή για τον σύλλογο μέσα στο έτος που έφυγε πριν από μερικές ώρες. Οι επιλογές ήταν εννέα. Από τη φιλανθρωπική δράση στη Μάνδρα και το 44ο πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο, έως τη συμμετοχή στο Final 4 της Πόλης και το νταμπλ στο μπάσκετ γυναικών.

Πάρα πολλοί τίτλοι και διακρίσεις για τον σύλλογο, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να ανταποκρίνονται και να ψηφίζουν. Και να δίνουν, στο πνεύμα των ημερών, άλλωστε, την πρωτιά στην πρωτοβουλία του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη για τη βοήθεια στη Μάνδρα. Οι άνθρωποι δοκιμάστηκαν πάρα πολύ και ο Θρύλος ακόμα και τώρα βοηθάει.

Αυτή η επιλογή ήρθε πρώτη με 31% στις ψήφους των ΓΑΥΡΩΝ, οι οποίοι στη δεύτερη θέση, με μικρή διαφορά, μόλις 2%, «τοποθέτησαν» τη συμμετοχή στο Final 4 της Πόλης. Ο Ολυμπιακός ήρθε δεύτερος πέρυσι στην Ευρωλίγκα, μετά τη νίκη του επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την ήττα του στον τελικό από τη Φενέρ και πραγματικά ήταν μια μεγάλη επιτυχία, καθώς κανείς δεν περίμενε πως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να φτάσει τόσο ψηλά.

Τέλος, η τρίτη θέση του poll, με 17%, πήγε στο 44ο. Ο Ολυμπιακός πήρε ακόμα ένα πρωτάθλημα και επειδή πάντα το ποδόσφαιρο έχει ξεχωριστή θέση στους ΓΑΥΡΟΥΣ, όσα και να πάρει αυτή η ομάδα, πάντα ένας τίτλος στο δημοφιλέστερο σπορ θα έχει υψηλή θέση πάντα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

31%-Η φιλανθρωπική δράση και η βοήθεια στη Μάνδρα

29%-Η συμμετοχή στο Final 4 της Πόλης

17%-Το 44ο πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο

9%-Το «Χ» με την Μπάρτσα στον Ναό

6%-Πρόκριση στον τελικό του CEV Chellenge Cup

4%-Η επιστροφή στους ομίλους του Champions League

3%-Η 2η θέση στο γυναικείο πόλο στο Final 4 της Ευρωλίγκας

1%-Το νταμπλ στο μπάσκετ γυναικών

0%-Το πρωτάθλημα στο πόλο ανδρών

Διαβάστε επίσης