Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επίθεση σε ΜΑΤ από οπαδούς του ΠΑΟ

Επίθεση σε ΜΑΤ από οπαδούς του ΠΑΟ
Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 - 20:42

Σφοδρή επίθεση σε μία διμοιρία των ΜΑΤ που περιφρουρεί το Πολυτεχνείο έλαβε χώρα μετά την κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου από οπαδούς με διακριτικά του Παναθηναϊκού. Οι επιβαίνοντες σε περίπου 100 μηχανάκια, διασχίζοντας την Πατησίων και πηγαίνοντας στην Λ. Αλεξάνδρας επιτέθηκαν βάναυσα με πέτρες, καδρόνια και άλλα αντικείμενα με αποτέλεσμα να υπάρξουν δύο τραυματίες και να γίνουν δύο συλλήψεις.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών μάλιστα, εκφράζει την αγανάκτησή της αλλά και τον εκνευρισμό της για τον λόγο ότι δεν ενημερώθηκε η διμοιρία για την πορεία των οπαδών του ΠΑΟ.

Αναλυτικά αναφέρει…

"Επίθεση χούλιγκαν μέρα μεσημέρι εναντίον διμοιρίας

Ενημερωθήκαμε ότι πριν λίγη ώρα τουλάχιστον 100 δίκυκλα με οπαδούς μεγάλης ομάδας διήλθαν από την οδό Πατησίων, όπου επιτέθηκαν στη διμοιρία που εκτελούσε εκεί σταθερή βάρδια. Από τις συμπλοκές υπήρξαν 2 τραυματίες συνάδελφοι αλλά και 2 συλλήψεις.

Η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου αφού οι θρασύτατοι χούλιγκαν δεν δίστασαν να επιτεθούν με σφοδρότητα εναντίον των συναδέλφων μας, μέρα μεσημέρι άνευ λόγου και αιτίας. Έχουν φτάσει καταγγελίες στην Ένωσή μας ότι η διμοιρία είτε δεν ενημερώθηκε καν, είτε ενημερώθηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν τα μηχανάκια προσεγγίσουν το σημείο της. Αν ισχύει είναι τουλάχιστον απαράδεκτο και μετά ορισμένοι της Ηγεσίας μιλούν για επαγγελματισμό.

Ντροπή!

Περαστικά στους συναδέλφους. Είμαστε στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε νομική ενέργεια αποφασίσουν ότι πρέπει να κάνουν εναντίον του οποιουδήποτε δράστη (φυσικού ή ηθικού αυτουργού)".

ΠΗΓΗ: reader.gr

TAGS

Διαβάστε επίσης

Χρόνια πολλά Κώστα!

Χρόνια πολλά Κώστα!

Ο Κώστας Μανωλάς έχει σήμερα τα γενέθλιά του και εμείς του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.

Δε σταματάει τη δουλειά o Σισέ (pic)

Δε σταματάει τη δουλειά o Σισέ (pic)

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού συνεχίζει να προπονείται και στις καλοκαιρινές του διακοπές, επιλέγοντας αυτή τη φορά να το κάνει μέσω του μποξ.