Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα νούμερα στις ερυθρόλευκες φανέλες

Τα νούμερα στις ερυθρόλευκες φανέλες
Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2018 - 08:14
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Ο Ολυμπιακός έδωσε το πρώτο του φιλικό στην Ελλάδα με αντίπαλο τη Λεγανές. Στο ματς αυτό είδαμε και αρκετές αλλαγές σε ό,τι αφορά τους αριθμούς στις φανέλες των παικτών. Διότι στα φιλικά στο εξωτερικό δεν είχαν τα τελικά νούμερα. Πλέον, όμως, όπως φάνηκε και από τις αλλαγές που έγιναν και έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο ματς της 1ης Αυγούστου στο «Γ. Καραϊσκάκης», υπάρχουν αρκετές αλλαγές. Ας τα βάλουμε σε μια σειρά.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος επέλεξε τον αριθμό 11, αυτό που είχε πέρσι ο Κέβιν Μιραλάς. Ο Γιάννης Φετφατζίδης πήρε το 10, τον αριθμό δηλαδή που είχε μέχρι πρόσφατα ο Μάρκο Μάριν. Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο επέλεξε τον αριθμό 9 που είχε ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, που όπως και ο Μάριν δεν υπολογίζονται από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Μαντί Καμαρά το 6, τον αριθμό που είχε πέρσι στη φανέλα ο Παναγιώτης Ταχτσίδης. Ο δε νεαρός Στέφανος Ευαγγέλου το νούμερο 4, τον αριθμό της φανέλας του Αλεξίς Ρομαό μέχρι πριν από λίγες ημέρες.

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης το «κλασικό» του, το νούμερο 22. Ο Γιασίν Μεριά επέλεξε το 20, αριθμό που είχε ο Εσάν Χατζισαφί με τον Ιρανό να το αλλάξει και να επιλέγει το 28. Ο Ντανιέλ Ποντένσε το 56, ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας το 21, ο Δημήτρης Μάνος το 33 που πέρσι είχε ο Μεχντί Καρσελά, ο Ροντερίκ Μιράντα το 25 που είχε πέρσι ο Νίκος Βέργος, ενώ ο Γιάννης Μασούρας το 27 που πέρσι είχε ο Στέφανος Καπίνο.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης το 5 και ο Βασίλης Τοροσίδης το «αγαπημένο» του, το νούμερο 35 στη φανέλα. Τέλος είχαμε και δύο αλλαγές σε σχέση με πέρσι. Ο μεν Θανάσης Ανδρούτσος έχει πλέον το 8, τον αριθμό στη φανέλα του Οτζίτζα-Οφόε, ενώ την περασμένη σεζόν είχε το 32. Ο δε Μάριος Βρουσάι «έπεσε» από το 80 που είχε πέρσι, στο 19.

Διαβάστε επίσης

«Άστεγος» ο ΠΑΟ

«Άστεγος» ο ΠΑΟ

Ο Ερασιτέχνης κατήγγειλε τη σύμβαση με την ΠΑΕ για τα οφειλόμενα, στέλνοντας εξώδικο. Άγνωστη η έδρα των «πράσινων»…