Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Άστεγος» ο ΠΑΟ

«Άστεγος» ο ΠΑΟ
Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018 - 18:11

Σε ποιο γήπεδο θα αγωνίζεται ο ΠΑΟ τη νέα χρονιά; Απάντηση στην ερώτηση αυτή δεν υπάρχει καθώς οι «πράσινοι» έχουν εσωτερικά θέματα να λύσουν. Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟ κατήγγειλε τη σύμβαση με την ΠΑΕ για την αποπληρωμή των οφειλόμενων και πλέον η ομάδα ποδοσφαίρου είναι «άστεγη». Κανείς δεν ξέρει τι θα δηλώσει ο Παναθηναϊκός ως έδρα, αλλά με την υπάρχουσα κατάσταση αυτή λογικά δεν θα είναι η Λεωφόρος.

Ο Ερασιτέχνης έστειλε εξώδικο στον Ερασιτέχνη. Καταγγέλλει τη σύμβαση που προέβλεπε την αποπληρωμή σε πολλές δόσεις των οφειλόμενων. Και ζητά είτε την εφάπαξ αποπληρωμή με μια μικρή έκπτωση, είτε την καταβολή των χρημάτων μέσα σε 6 μήνες. Το δε εξώδικο ορίζει ως προθεσμία ανταπόκρισης της ΠΑΕ την Παρασκευή 3 Αυγούστου.

Το ζήτημα είναι ότι με όλα όσα γίνονται, η ουσία είναι μια… Οι «πράσινοι» είναι χωρισμένοι σε «στρατόπεδα» και η λέξη ενότητα δεν υπάρχει. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά που έχει ο Ολυμπιακός. Όλοι στον Θρύλο είναι ενωμένοι και κοιτάζουν την πρόοδο του συλλόγου και όχι να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα!

Διαβάστε επίσης