Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μέγα δίλημμα στον κόσμο του παοκ… (pics)

Μέγα δίλημμα στον κόσμο του παοκ… (pics)
Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 - 12:13

Αναβρασμό, απορία και σύγχυση έχει προκαλέσει, στις τάξεις των φίλων του παοκ, η αποκάλυψη ότι μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών, τεχνολογίας, βιβλίων, ταινιών και gadgets, προσφέρει… ανώτερο τηλεοπτικό προϊόν, από τους αγώνες των… πρεσποπρωταθλητών (κατά το ψευτοπρωταθλητές), με… 0,01 ευρώ λιγότερο! Μάλιστα σε αυτή την τιμή, την προνομιακή των 4,98 ευρώ, μπορούν να αποκτήσουν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ την ταινία!

«Γάτος Σπιρουνάτος», λοιπόν, μπορεί να αποδειχθεί και ο μέσος οπαδός του παοκ, με την επιλογή που θα κάνει για την τηλεοπτική του απόλαυση…

Και δεν είναι μόνο ο «Γάτος Σπιρουνάτος», που μπορούν οι παοκτσήδες να απολαύσουν, σε αυτή την τιμή… Μπορούν να δουν «Μαδαγασκάρη 2», επίσης για 4,98 ευρώ, ή ακόμη και… «Κουνγκ Φου Πάντα»! Μάλιστα, για 4,98 ευρώ την κάθε μία ταινία, μπορούν με 14,94 ευρώ να αποκτήσουν για… πάντα, «Κουνγκ Φου Πάντα» 1, 2 και 3!

Σοβαρός ο ανταγωνισμός για το paok tv μετά τις αποκαλύψεις που έρχονται, από την αγορά…

Διαβάστε επίσης

Δυο πόλεις, Μια ομάδα (vid)

Δυο πόλεις, Μια ομάδα (vid)

Στον Βόλο έχουν, πλέον, έτοιμες τις ανακοινώσεις δανεικών από τον παοκ και απλώς… αλλάζουν το όνομα του παίκτη.

Ο ξεχωριστός Μπόμπι Αλέν

Ο ξεχωριστός Μπόμπι Αλέν

Υπέροχο σκηνικό, με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και οπαδό του Θρύλου, κατά την αποχώρηση του πρώτου, από το γήπεδο.

Πονάει η αλήθεια… (pics)

Πονάει η αλήθεια… (pics)

Εκπρόσωποι της Nova δεν είμαστε, αλλά με ένα πρωτάθλημα που πήρε ο παοκ, φτάνοντας συνολικά τα… τρία, δεν… μεγάλωσε κιόλας.