Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτοιμος για παρουσιαστής ο Πασχαλάκης (pic)

Έτοιμος για παρουσιαστής ο Πασχαλάκης (pic)
Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 - 12:49

Έχει φύγει σε άλλο επίπεδο ο ΠΑΟΚ… Αγωνιστικά, τηλεοπτικά, βλέπουν άπαντες την πλάτη του. Την ώρα που ο Ολυμπιακός παίζει Champions League, ο ΠΑΟΚ παίζει μπάλα… τηλεοπτική! Πληροφορίες, οι οποίες θέλουν τη διοίκηση του συλλόγου από τη Θεσσαλονίκη με τα τρία πρωταθλήματα, να σκέφτεται το ενδεχόμενο να μετακομίσει τον Πασχαλάκη, από τερματοφύλακα, αρχικά σε ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου και εν συνεχεία σε κεντρικό παρουσιαστή του PAOK TV στα παιχνίδια της ομάδας, ελέγχονται ως ανακριβείς και… κακοήθειες.

Πάντως, στο πρώτο του τεστ, ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ έδειχνε λίγο… αμήχανος. Θα χρειαστεί δουλειά, επάνω στο κομμάτι της τηλεόρασης, αλλά όπως και με την καθημερινή προπόνηση στην μπάλα, έτσι και με την καθημερινή έκθεση στο γυαλί του PAOK TV, είμαστε βέβαιοι ότι μπορεί να βελτιώσει αισθητά, την τηλεοπτική του παρουσία. Και όλα αυτά, μόνο με… 4,99 ευρώ!

Διαβάστε επίσης

«Οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού ο Τσβάιερ» (pics)

«Οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού ο Τσβάιερ» (pics)

Μην πιάνεστε κορόιδο. Το σκάνδαλο… αποκαλύφθηκε. Ο Γερμανός διαιτητής είναι Ολυμπιακάκιας από κούνια… Και τα έκανε όλα βάσει σχεδίου, στο Άμστερνταμ! Μόνο να μην ξεχάσουν οι εξυγιαντές να βγάλουν τα καπελάκια από αλουμινόχαρτο...