Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ψιτ, σας βλέπουν: Μετά τον ΠΑΟΚ και η Ξάνθη δεν θέλει Κομίνη!

Ψιτ, σας βλέπουν: Μετά τον ΠΑΟΚ και η Ξάνθη δεν θέλει Κομίνη!
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2019 - 12:54

Στις 31 Μαρτίου 2019 η Ξάνθη φιλοξενούσε τον ΠΑΟΚ για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος και είναι η μοναδική ομάδα που άνοιξε το γήπεδό της, που βρίσκεται στην περιοχή των Πηγαδιών, για να νοιώσει ο ΠΑΟΚ ότι παίζει μέσα στην έδρα του. Για την ιστορία όσα εισιτήρια ζήτησε ο ΠΑΟΚ, περίπου 6.000, τα πήρε.

Παρά την απαγόρευση του τότε Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη για οργανωμένη μετακίνηση, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο γήπεδο και το γέμισαν, με τους φίλους της Ξάνθης να πραγματοποιούν αποχή αλλά και να προχωρούν σε μια ειρωνική ανακοίνωση κατά της διοίκησης της ομάδας τους: «Συγχαρητήρια στους παίκτες της ΑΟΞάρας μας, που σε ακόμα μια εκτός έδρας εμφάνιση, πάλεψαν για τη φανέλα! Μπράβο παιδιά»! Πάντως, πιο σφοδρές ήταν οι αντιδράσεις στα social media, επειδή η διοίκηση της Ξάνθης παραχώρησε τόσο μεγάλο αριθμό εισιτηρίων, καθώς αρκετοί αισθάνθηκαν ότι τους ξεφτιλίζει. Για την ιστορία η ομάδα της Θράκης ηττήθηκε 2-1 από τους Θεσσαλονικείς.

Πάντως, ο ΠΑΟΚ απειλεί με αγωγές όσους αναφέρουν ότι η Ξάνθη είναι παράρτημα. Όμως, δεν περνά απαρατήρητο ότι οι δυο ομάδες έχουν την ίδια γραμμή στη Superleague 1, γενικά για τα διοικητικά του ποδοσφαίρου τώρα και για τον Κομίνη (Θεσπρωτίας)! Μα, κάτι συμπτώσεις!

Ως γνωστόν ο διεθνής ρέφερι είναι ανεπιθύμητος στον ΠΑΟΚ από το προπέρσινο παιχνίδι στην Τούμπα, από το ματς που προκάλεσε το «ντου» του Σαββιδη με το όπλο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας. Όμως, ορίστηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι της με τον Παναθηναϊκό, το Σάββατο 05/10, και η Ξάνθη βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει την δυσφορία της.

«Όπως χαρακτηριστικά τόνιζαν στη Ξάνθη, το βιογραφικό του συγκεκριμένου ρέφερι δεν είναι «βαρύ» - βέβαια - μόνο απέναντι στους Θρακιώτες αλλά γενικότερα στην αξιοπιστία του Ελληνικού ποδοσφαίρου και έχει συνδέσει το όνομα του ουκ ολίγες φορές στα πρωτοσέλιδα ρεπορτάζ με αποκορύφωμα το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στις 11 του Μάρτη το 2018 που κατάφερε να διχάσει όλη την φίλαθλη Ελλάδα», είναι κάποια πράγματα από όσα διέρρευσαν. Επίσης, θυμήθηκαν και κάποια παράπονα που είχαν στον περσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, έτσι για το «κερασάκι στην τούρτα».

Ψιτ, σας βλέπουν!

Διαβάστε επίσης

Είδε Ολυμπιακό ο Ντέιβιντ Ρίβερς!

Είδε Ολυμπιακό ο Ντέιβιντ Ρίβερς!

Ο Αμερικανός παλαίμαχος άσος του Θρύλου βρίσκεται στην Γαλλία και παρακολουθεί από κοντά την αναμέτρηση της Βιλερμπάν κόντρα στους «ερυθρόλευκους» για την 1η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.