Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτό συζήτησε ο Δένδιας με την ΥΠΕΞ της Ισπανίας!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτό συζήτησε ο Δένδιας με την ΥΠΕΞ της Ισπανίας!
Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 - 23:24

Απόρησε αρκετός κόσμος που είδε τον Δένδια, τον Υπουργό Εξωτερικών της χώρας μας, με τη μάσκα του Παναθηναϊκού. Της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού. Είχε και το FC, μη… χάσουν. Ο καθένας έδωσε τη δική του ερμηνεία σε αυτή την κίνηση. Στο σοβαρό της υπόθεσης, εννοείται πως όταν κάνεις εξωτερική πολιτική, οφείλεις να είσαι διακριτικός. Δεν μπορεί να έχουν γίνει αυτά που έχουν γίνει με την Τουρκία και ο Νίκος Δένδιας να… παίζει με τη μασκούλα του Παναθηναϊκού.

Για να το διασκεδάσουμε και εμείς, όμως, έχουμε το παρασκήνιο, γιατί επέλεξε αυτή τη μάσκα, στη συνάντησή του με την Υπουργό Εξωτερικών της Ισπανίας.

Ο Δένδιας, ως οπαδός του Παναθηναϊκού, θέλησε να μάθει από πρώτο χέρι για τον Πογιάτος! Το νέο προπονητή του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο. Ισπανός είναι, βρήκε ευκαιρία ο Δένδιας να πληροφορηθεί.

Βέβαια οι πληροφορίες λένε ότι έπεσε… χυλόπιτα. Δεν τον γνώριζε τον Πογιάτος η κυρία Αράντσα Γκονθάλεθ Λάγια!!! Ευκαιρία να βγάλει και τη μάσκα ο υπουργός τώρα...

Διαβάστε επίσης

Πάνε οι ποινές, πάει η υπόθεση… Τι; Όχι;

Πάνε οι ποινές, πάει η υπόθεση… Τι; Όχι;

«…πρέπει να εφαρμοστεί ο ελληνικός νόμος και ο ελληνικός νόμος προβλέπει ακριβώς αυτό», είπε ο Μπαλτάκος για την πολυιδιοκτησία. Ναι, αλλά ο νόμος έλεγε… υποβιβασμός.