Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ‘βλεπε, το ‘παιξε; Αν ναι, ας παίξει και… αποκλεισμό!

Το ‘βλεπε, το ‘παιξε; Αν ναι, ας παίξει και… αποκλεισμό!
Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 - 14:47

Τώρα είναι η στιγμή! Τώρα είναι η ώρα! Δεν πρέπει να αφήνει τις ευκαιρίες κανείς, να πηγαίνουν χαμένες! Ο Γκιόργκι είχε δει… Μπεσίκτας, για αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Τσου Λου και έπεσε μέσα! Το ‘βλεπε, το ‘παιξε; Που έλεγε και η διαφήμιση. Αν το ‘βλεπε και το ‘παιξε, πήγε… ταμείο!

Τώρα, όμως, άλλο είναι το θέμα. Αποκλεισμό… βλέπει; Γιατί αν το βλέπει (όπως είναι το λογικό) και το παίξει, θα είναι σαν να… κλέβει γλυκό από μωρό! Τόσο ευκολάκι! Και επειδή, λογικά, η απόδοση θα είναι μικρή, πολύ μικρή, πάρα πολύ μικρή, θα πρέπει να το σκεφτεί καλά και να ποντάρει… γερά!

Δεν ξέρουμε αν ο Γκιόργκι ασχολείται με το στοίχημα. Απλώς λέμε. Αν είχε τη… διορατικότητα να… δει τον αντίπαλο του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσου Λου, τότε σίγουρα θα έχει τη διορατικότητα να ποντάρει στο… σιγουράκι. Σε έναν ακόμη αποκλεισμό, δηλαδή.

Ξέρουμε, είναι δύσκολο να ποντάρεις κατά της ομάδας σου, αλλά εδώ δεν είχαν πρόβλημα να… καταδικάσουν τον ΠΑΟΚ, στα δικαστήρια και στη συνείδηση του ποδοσφαιρικού κοινού, με την πολυιδιοκτησία… Σε ένα στοιχηματάκι θα κολλήσουν;

Διαβάστε επίσης