Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έξαλλος ο Ιβάν, παραμένει απούλητος ο Τζόλης

Έξαλλος ο Ιβάν, παραμένει απούλητος ο Τζόλης
Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2021 - 11:57

Μια δουλειά βασική έχουν να κάνουν τα στελέχη του ΠΑΟΚ: Να βρουν να πουλήσουν σε καλή τιμή των Τζόλη, για να… «ισιώσει» λιγάκι, οικονομικά εννοούμε, ο ΠΑΟΚ. Και ακόμη αυτό δεν έχει καταστεί εφικτό. Έξαλλος θα είναι, λογικά, ο Ιβάν, ο οποίος έχει επενδύσει πολλά στην πώληση του νεαρού, για να ρεφάρει όσα έχασε με την παταγώδη αποτυχία «τεράστια επιτυχία» του paok tv και να μπορέσει η ομάδα να κάνει καμιά μεταγραφή της προκοπής.

Μα, καλά, τόσες εργατοώρες πρόλαβε και έγραψε ο νεαρός ήδη στην Εθνική, δεν τον έχει δει κανείς να έρθει να επενδύσει στο ταλέντο του; Στον ΠΑΟΚ που να τον δουν; Μήπως ο ΠΑΟΚ παίζει στην Ευρώπη, ή φαίνεται πουθενά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο; Αλλά με την Εθνική, ως είθισται, φάνηκε. Συχνό φαινόμενο, με ποδοσφαιριστές που δεν φαίνονται πουθενά με τις ομάδες τους.

Και όμως. Ο Τζόλης παραμένει απούλητος. Και ο ΠΑΟΚ του Ιβάν δεν έχει… ούτε αυτό να επιδείξει. Ζόρικα τα πράγματα, για τον ΠΑΟΚ που προσπαθεί να μπει στον ποδοσφαιρικό χάρτη και να… δείξει κάτι, αλλά παραμένει μακριά από την ελίτ του ποδοσφαίρου. Αγωνιστικά, μεταγραφικά και σε τίτλους.

Διαβάστε επίσης

Καλοκαιρινές διακοπές, για πάντα! (video)

Καλοκαιρινές διακοπές, για πάντα! (video)

Προς τον Ιούλιο αναμένεται, τώρα, να επιστρέψει ο Ιβάν στη Θεσσαλονίκη. Να επιστρέψει; Με βάση πλέον το Ροστόφ, δεν «επιστρέφει» στη Θεσσαλονίκη. Περαστικός μοιάζει.