Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους χαρίζουν το γήπεδο στο Βοτανικό!

Τους χαρίζουν το γήπεδο στο Βοτανικό!
Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022 - 23:43

Αυτά που γίνονται γύρω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού, δεν έχουν προηγούμενο! Show έστησαν οι άνθρωποι και μετά την παραδοχή πως δεν είναι κατοχυρωμένοι με τη Λεωφόρο, άπαντες έμαθαν για το δώρο που τους γίνεται με το Βοτανικό!

Μία από τις ατάκες που ακούστηκαν στη γενική συνέλευση, ήταν το περίφημο «Μας χαρίζεται το γήπεδο, δεν έχουμε λεφτά». Μια παραδοχή, όπως και όταν τέθηκε το θέμα χρηματοδότησης, είπαν πως τα 115 εκατ. ευρώ για το γήπεδο έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων.

Τι άλλο έμαθε ο κόσμος του Παναθηναϊκού αλλά και η φίλαθλη Ελλάδα; Πως ιδιοκτήτης του Βοτανικού θα είναι ο Δήμος Αθηναίων. Κι εδώ, έρχεται και όπως διαβάσατε σε άλλο θέμα στο σάιτ μας, η μεγάλη αλήθεια. «Πετύχαμε να μεταφέρουμε στο Βοτανικό τα δικαιώματα που έχουμε στη Λεωφόρο», αλλά δεν έχουν! Και δεν θα έχουν. Δώρο δηλαδή ο Βοτανικός στον Παναθηναϊκό, για ένα γήπεδο που οι ίδιοι παραδέχονται πως δεν είναι κατοχυρωμένοι.

Φυσικά, από τη γενική συνέλευση, ήρθαν και άλλα! Όπως η ατάκα μέλους του ερασιτέχνη που τόνισε χαρακτηριστικά: «Ιδιοκτήτης της Λεωφόρου είναι ο Δήμος. Το αναφέρει παντού στις συμβάσεις», για να του πει ο Βασίλης Παυλόπουλος, νομικός του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού: «Έχουμε το δικαίωμα της απόλυτης χρήσης. Δεν έχουμε τίτλο ιδιοκτησίας με δικαστική απόφαση. Δεν υπάρχει τίτλος ιδιοκτησίας της Λεωφόρου με την νομική έννοια».

Αυτή είναι η αλήθεια, μόνοι τους τα λένε. Ήρθε και ο Μαλακατές στο τέλος να βάλει την πινελιά στον πίνακα ζωγραφιάς από τη γενική συνέλευση του Παναθηναϊκού. «Συμφωνούμε ότι δεν υπάρχουν τίτλοι για τη Λεωφόρο και πρέπει να πάμε στα δικαστήρια», τόνισε και τα είδαν όλα και όλοι! Αυτοί είστε, έχουμε να γελάσουμε κι άλλο όπως φαίνεται. Πάντα τέτοια...

Διαβάστε επίσης

Σσσσσσς! Μιλάνε ο Ραζβάν και η παραμύθα τώρα

Σσσσσσς! Μιλάνε ο Ραζβάν και η παραμύθα τώρα

Και όταν μιλάει ο προπονητής του ΠΑΟΚ, πρέπει όλοι να δέχονται αμάσητα αυτά που κατεβάζει ο νους του. Όπως και τις «αλήθειες» της παραμύθας. Τους ενοχλεί η κριτική, προτιμούυν… υπάκουα παιδιά.