Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν είσαι «παπαγαλάκι»…

Όταν είσαι «παπαγαλάκι»…
Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 - 13:22

Όταν έχεις 12 χρόνια να παίξεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις…

Όταν είσαι στερημένος σε επίπεδο επιτυχιών σε όλα τα επίπεδα επί μια 25ετία…

Όταν από τις διαχρονικές σφαλιάρες έχεις αναγκαστεί να δημιουργήσεις το αφήγημα των… χιλιάδων τίτλων, ανακαλύπτοντας τίτλους στα… μετόπισθεν το 1921 τους οποίους βαφτίζεις πανελλήνια πρωταθλήματα…

Όταν ετεροχρονισμένα αντιγράφεις τον Ολυμπιακό για το εγχείρημα των Μελών και των Φιλάθλων που κάποτε λοιδορούσες…

Όταν έχεις δώσει αγώνα για την παραμονή στην κατηγορία, τότε μια φιέστα για την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος φαντάζει ως γεγονός… κοσμοϊστορικό, το οποίο καταβάλεις μεγάλες προσπάθειες για να αναδείξεις.

Όταν τοποθετείς τον πήχη των προσδοκιών για την προσέλευση του κόσμου στις 12.000, και τελικά ανοίγεις τις πόρτες να μπει ο κόσμος τζάμπα και μαζεύεις 4.000, τότε πρέπει να κοιταχτείς στον καθρέπτη και να αναρωτηθείς….

«Τελικά πόσος κόσμος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ»;

Την απάντηση την έδωσε μέχρι και η σελίδα πράσινης απόχρωσης, που έκανε λόγο για 3.500-4000, θέμα το οποίο αναδείξαμε εδώ στο gavros.gr. Μήπως ο «Παναθηναϊκός Συναγερμός» είναι «μέσο που εκφράζει τον Ολυμπιακό», σανοπώληδες του βόθρου;

Καλύτερα λοιπόν να καθίσεις στα… αβγά σου ως μέσο, όπως κάνεις σε άλλα θέματα για τα οποία δεν έχεις βρει το… θάρρος να γράψεις δυο γραμμές, παραδείγματος χάριν για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θα «υποβιβάσει το βόλεϊ με τη μη δήλωση συμμετοχής στο Champions League», παρά να συνεχίσεις να βαδίζεις το μονοπάτι του αυτοεξευτιλισμού.

Επίσης μια επίσκεψη σε οφθαλμίατρο, μπορεί να βοηθούσε.

Και επειδή όταν είσαι παπαγαλάκι, θα γράψεις ότι τους «8.000 τους βλέπεις για 4.000», θα προσπαθήσεις να ειρωνευτείς τον κόσμο του Θρύλου, που έχει γευτεί επιτυχίες για δυο ζωές.

Και μιας και τολμάτε να μιλάτε για βόλεϊ Ανδρών, ο κόσμος του Ολυμπιακού, έχει γεμίσει επανειλημμένα το Στάδιο Ειρήνης Φιλίας τη δεκαετία του ’90, το 2005 και πρόσφατα το 2018 για να παρακολουθήσει ευρωπαϊκούς τελικούς και να πανηγυρίσει τις κατακτήσεις ευρωπαϊκών τροπαίων.

Που σημειωτέον σε επίπεδο Ερασιτέχνη έχουν κατακτηθεί 12 ευρωπαϊκοί τίτλοι την ίδια στιγμή που ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός δεν έχει κερδίσει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ!

Όσον αφορά την… απλόχερη στήριξη με τα 8.500 εισιτήρια που λέτε ότι κόπηκαν; Και εκεί δεύτεροι έρχεστε αφού πέρσι ο κόσμος του Ολυμπιακού «εξαφάνισε» τα εισιτήρια για την εικονική κερκίδα στη φιέστα της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα 26.383 εισιτήρια είχαν φύγει, για αγώνα που δεν επιτρεπόταν καν η παρουσία του κόσμου, απλά και μόνο για την έμπρακτη στήριξη στον Ερασιτέχνη.

Και εδώ αντιγράψατε και πάλι δεύτεροι ήρθατε!

Διαβάστε επίσης