Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και ο κόσμος κοιτάζει αμήχανα

Και ο κόσμος κοιτάζει αμήχανα
Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 - 12:35

Είναι της εποχής μας τα memes. Αστείες εικόνες, οι οποίες σατιρίζουν, αν θέλετε, την πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, εδώ και τρία χρόνια είναι… η ίδια. Ο Ολυμπιακός πρωταθλητής, οι άλλοι… στην πλάτη του, ένα Κύπελλο εδώ, ένα εκεί και… να πανηγυρίζουν, λες και κατάφεραν να βάλουν τον Ολυμπιακό από κάτω. Είναι σαφές ότι από άποψη διάρκειας, σοβαρότητας συνολικής, ως ομάδα και ως οργανισμός, ο Ολυμπιακός είναι άπιαστος.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Το ότι οι «εξυγιαντές» μπορεί να πετύχουν εις βάρος του μια νίκη εδώ, μια νίκη εκεί, σκόρπια και αραιά, δεν αναιρεί το γεγονός ότι στον «μαραθώνιο», εκεί που εντέλει φαίνεται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ η καλύτερη ομάδα, βγαίνουν πάντα λίγοι… Και ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός προχωράει μπροστά, σταθερά, προς τον τίτλο και προς την επιτυχία…

Απέναντι στον Ολυμπιακό οι «ανταγωνιστές» του έχουν να αντιπαραβάλουν μόνο… σκόρπιες επιτυχίες. Και αυτές… όπως έρχονται. Τους ημιτελικούς με τον ΠΑΟΚ έκριναν, ας πούμε… δύο οφσάιντ. Δύο αποφάσεις VAR που βγήκαν και οι δύο υπέρ του θαύματος, από τους AVAR που είχαν την ευθύνη της απόφασης. Πετρόπουλος και Κωσταράς είπαν και στις δύο περιπτώσεις «ΠΑΟΚ» και κάπως έτσι έμεινε το 0-0 στην Τούμπα και έγινε το 1-1 στο Καραϊσκάκη. Ψιλά γράμματα αυτά για τους «εξυγιαντές», αρκεί που έμεινε έξω από το Κύπελλο ο Ολυμπιακός.

Την ώρα που ο Ολυμπιακός, ως πρωταθλητής, προβληματίζεται για το πως θα είναι καλύτερος την επόμενη ημέρα, ο ΠΑΟΚ… κάνει γιορτή! Στο -11. Κάπως έτσι είναι η φάση, δηλαδή. Ένα meme που ταιριάζει τέλεια στον ΠΑΟΚ της εποχής:

Διαβάστε επίσης