Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Έτσι θα τα βάλουν με τον Ολυμπιακό;

Έτσι θα τα βάλουν με τον Ολυμπιακό;
Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 - 14:45

Λοιπόν. Μιλάμε για… μπάχαλο. Όχι… know how δεν έχουν στην ΑΕΚ, όπως μας… λένε ότι έχουν στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, ας πούμε. Αλλά μάλλον έχουν... χάσει τα αυγά και τα καλάθια. Το παρασκήνιο, πίσω από την πιθανή πρόσληψη του Μίλος Μάρτις (ναι, του παλιού παίκτη του Ολυμπιακού και νυν μάνατζερ στο Βέλγιο) θα σας… κουφάνει!

Προσέξτε τώρα τι κυκλοφορεί εκεί έξω και τι παίζει…

Ο «επενδυτής» έψαχνε για προπονητή, πριν βρει τον Αλμέιδα και τον βάλει στο χώμα της οπαπαρινας με το κασκόλ. Τον προπονητή αυτό είχε προτείνει ο Παπαδημητρίου, ενώ την άλλη εναλλακτική, η οποία έδειχνε να έχει μπει περισσότερο στην… τελική ευθεία, για την ΑΕΚ, τον Λέκο δηλαδή, τον είχε προτείνει και είχε συζητήσει με τον «επενδυτή» για εκείνον, ο Μάριτς. Έτσι «κυκλοφορεί»…

Προσέξτε δηλαδή, τώρα, για να το κάνουμε λιανά: Ο «επενδυτής» προσέλαβε τον προπονητή που του πρότεινε ο Παπαδημητρίου και όχι εκείνον που του πρότεινε ο Μάριτς, αλλά φέρνει τον Μάριτς, να πάρει τη δουλειά του Παπσδημητρίου. Καλή φάση ε; Αφού πρώτα δεν πήρε τον προπονητή «του Μάριτς», παίρνει τώρα τον ίδιο τον Μάριτς, για να βάλει στη θέση του Παπαδημητρίου (όπως φαίνεται) και εκείνος να δουλέψει με τον προπονητή που έφερε ο Παπαδημητρίου (Αλμέιδα).

Πόσο… μπάχαλο αντέχεις; Έτσι θα τα βάλουν με τον Ολυμπιακό;

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ραστώνη καλοκαιρινή

Ραστώνη καλοκαιρινή

Η ΑΕΚ έχει το μεγαλύτερο δώρο της εποχής μας: Χρόνο. Ας βάλει επιτέλους λίγο ανταγωνισμό στον Ολυμπιακό. Όχι μόνο... καλοκαιρινά πρωτοσέλιδα.