Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτό είναι το πρώτο έργο της επανεκλεγμένης διοίκησης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Αυτό είναι το πρώτο έργο της επανεκλεγμένης διοίκησης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 - 12:38

Τα πράγματα, αγαπητοί είναι δύσκολα για εμάς τους Ολυμπιακούς. Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έχει μια ισχυρή διοίκηση, η οποία κάθε χρόνο… καθαρίζει 47 τίτλους, στο νερό. Τουλάχιστον. Σε… κακή χρονιά αυτό δηλαδή. Που να μην κινδύνευαν ορισμένες ομάδες του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού να πέσουν και κατηγορία, τι θα γινόταν… Θα χτύπαγε τουλάχιστον άλλους τόσους. Όχι στη διετία, που έλεγε αρχικά ο Τάκης Μαλακατές και μετά το έκαναν στον χρόνο. Αλλά στο… εξάμηνο. Για σκεφτείτε το… Μια κατοσταριά τίτλους στο εξάμηνο θα τους είχαν σίγουρα, αν δεν είχαν αποφασίσει να στηρίζουν μόνο ένα-δυο τμήματα και τα άλλα… ό,τι κάτσει.

Αλλά τώρα η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού επανεξελέγη και το πρώτο έργο στο οποίο προχωρά είναι η νέα, ειδική προθήκη, η οποία θα στεγάσει τα 47 τρόπαια της περασμένης σεζόν. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη, ελάχιστες ημέρες μετά την επανεκλογή της, δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια… Παρήγγειλε ήδη την ειδική προθήκη, για τους 47 φετινούς τίτλους του συλλόγου, που θα διατίθενται για… λαϊκό προσκύνημα έξω από τη Λεωφόρο. Δεν είναι και μικρό πράγμα, 47 τίτλοι σε μια σεζόν. Θα έλεγε κανείς ότι είναι… φανταστικό. Κυριολεκτικά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Παίρνω θέση στην κερκίδα…

Παίρνω θέση στην κερκίδα…

«ΠΑΘΟΣ» για τη νέα σεζόν στο ποδόσφαιρο, ανακοινώθηκαν διαρκείας, πάνω από 1.000 ανανεώσεις σε μια μέρα… «ΟΛΟΙ ΚΟΚΚΙΝΑ» ο παλμός για τον πρώτο τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό και ένας Ερασιτέχνης με «τέρμα τα γκάζια»!