Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι ύαινες είναι πάντα έτοιμες

Οι ύαινες είναι πάντα έτοιμες
Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2022 - 12:27

Είναι πραγματικά κωμικό το να κουνούν το δάχτυλο στον Ολυμπιακό, εκείνοι οι οποίοι δεν ξέρουν κατά που πέφτει η Ευρώπη. Είναι πραγματικά κωμικό το να βλέπεις όλους εκείνους, οι οποίοι δεν έχουν γνωρίσει τη χαρά της διάκρισης σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ή την έχουν θαμμένη κάπου στις… ξεθωριασμένες αναμνήσεις τους, να κουνούν το δάχτυλο στη μοναδική ομάδα, η οποία σταθερά εκεί και παλεύει για να προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στον εαυτό του.

Οι ύαινες, βεβαίως, είναι πάντοτε έτοιμες. Έτοιμες να ορμήσουν και τραφούν από τη χειρότερη στιγμή του άλλου. Τη στιγμή κατά την οποία είναι αδύνατο να αντιδράσει. Αλλά εδώ φαίνεται και το λάθος τους. Ο Ολυμπιακός δεν έχει «λαβωθεί» ανεπανόρθωτα. Όπως θα ήθελαν οι ύαινες του ελληνικού ποδοσφαίρου και της δημοσιογραφίας. Ο Ολυμπιακός δεν είναι ανήμπορος να αντιδράσει. Κάθε άλλο. Είναι εδώ και ξέρει να ξεπερνάει τις δυσκολίες του, βγαίνοντας ξανά μπροστά.

Και όπως έχει διδάξει η ιστορία, όταν το λιοντάρι βγαίνει μπροστά, οι ύαινες οπισθοχωρούν άτακτα. Και τρέχουν να γλιτώσουν… Μετά το «στραβό» αποτέλεσμα στη Γερμανία, οι ύαινες πήραν και πάλι θέση. Να πουν και να γράψουν τα γνωστά. Τα δικά τους. Αλλά και να σχεδιάσουν το επόμενο «χτύπημά» τους, εις βάρος της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας. Ξέρουν όμως πως θα καταλήξει το πράγμα. Το έχει διδάξει και αυτό η ιστορία…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Σαββατοκύριακο γεμάτο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Σαββατοκύριακο γεμάτο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Επτά ματς εντός έδρας (!) αυτό το Σαββατοκύριακο για όλα τα γούστα, σε όλα τα αθλήματα! Από το μεσημέρι του Σαββάτου, μέχρι το βράδυ της Κυριακής… χορταίνουμε Θρύλο!