Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βάφτισαν «επιτυχημένο» τον Παναθηναϊκό και τον συγκρίνουν με τον μπασκετικό Ολυμπιακό

Βάφτισαν «επιτυχημένο» τον Παναθηναϊκό και τον συγκρίνουν με τον μπασκετικό Ολυμπιακό
Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 - 12:12

Πάμε λοιπόν: Ουδεμία σχέση δεν έχει ο μπασκετικός Ολυμπιακός, με τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Γιατί; Για έναν απλό λόγο, τον οποίο στον βόθρο αμέλησαν να λάβουν υπόψη τους. Ο μπασκετικός Ολυμπιακός είναι ΗΔΗ επιτυχημένος. Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός αγνοεί τι εστί επιτυχία και έχει δρόμο ακόμη για να τη φτάσει.

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός πάλεψε και νίκησε ένα σύστημα για να επιστρέψει στην Ελλάδα και να σαρώσει τα πάντα. Ο Παναθηναϊκός εδώ και χρόνια… ταυτίζεται με ένα σύστημα, το οποίο πολέμησε και πολεμά τον Ολυμπιακό, για ιδίον όφελος και με πρόφαση ότι θα… καθαρίσει το ποδόσφαιρο, βρωμίζοντάς το ακόμη περισσότερο. Από αυτό και μόνο, οποιαδήποτε σύγκριση των δύο πλευρών είναι άτοπη… Τι να συζητάμε…

Συγκρίνει η παραμύθα μια ομάδα, η οποία πέρυσι έκανε περίπατο στην Ελλάδα, σαρώνοντας επί του «αιώνιου» αντιπάλου της, με συντριπτικό ποσοστό νικών και πανηγύρισε τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο. Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός, αφού έμεινε τραγικά πίσω στο πρωτάθλημα, πήρε το Κύπελλο από τον… ΠΑΟΚ, μια ομάδα η οποία στη θεωρία είναι κατά πολύ μικρότερή του. Βάσει τίτλων λέμε, καθαρά. Τα άλλα δεν μας απασχολούν εδώ. Θα ήταν σαν να έπαιρνε ο Ολυμπιακός το Κύπελλο από τον Προμηθέα στο μπάσκετ, ας πούμε. Μεγάλη διαφορά.

Και για να κλείσουμε και εμφατικά, ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ είναι ομάδα ΕΥΡΩΠΗΣ και ο Παναθηναϊκός στο ποδόσφαιρο, δεν ξέρει ούτε κατά που πέφτει… Απλά τα πράγματα και όποιος πάει να πασάρει ως… επιτυχία, το γεγονός ότι στην ένατη αγωνιστική είναι πρώτος, συγκρίνοντάς το με ομάδα που πήγε Final 4 και σάρωσε τους τίτλους στην Ελλάδα, απλά πουλάει… παραμύθια. ΟΚ, τι περιμέναμε και εμείς;

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Σαββατοκύριακο γεμάτο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Σαββατοκύριακο γεμάτο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Επτά ματς εντός έδρας (!) αυτό το Σαββατοκύριακο για όλα τα γούστα, σε όλα τα αθλήματα! Από το μεσημέρι του Σαββάτου, μέχρι το βράδυ της Κυριακής… χορταίνουμε Θρύλο!