Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άνοιξε η πόρτα στον ΠΑΟΚ; «Την έκανε» ο Γιώργος Σαββίδης

Άνοιξε η πόρτα στον ΠΑΟΚ; «Την έκανε» ο Γιώργος Σαββίδης
Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 - 15:10

Αναδιάρθρωση το λένε στον ΠΑΟΚ, σε ό,τι αφορά το οργανόγραμμα, αλλά κρύβεται άραγε κάτι… μεγαλύτερο, από πίσω; Άνοιξε άραγε την… πόρτα η οικογένεια Σαββίδη; Ο Γιώργος Σαββίδης, πάντως, την… έκανε! Έτσι κι αλλιώς, σπανίως έως καθόλου… εμφανιζόταν εδώ και καιρό. Η εικόνα με τα σβηστά φώτα στη σουίτα, η οποία είχε γίνει… viral προ καιρού, τα έλεγε όλα… Μούδιασμα στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ, πιστεύουν ο Ιβάν θα είναι ο επόμενος που θα την κάνει, αν και εδώ και καιρό… αγνοείται.

Όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σε ρόλο β’ αντιπροέδρου μπαίνει ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος συχνά-πυκνά… έσταζε μέλι για τον Ιβάν και δεν ξεχνούσε να… αποθεώσει το τίποτα, το οποίο έχει καταφέρει εδώ και μια 10ετία, η ομάδα του Σαββίδη…

Στο νέο ΔΣ του ΠΑΟΚ αναφέρεται ως πρόεδρος ο Ιβάν, αλλά μετά τη φυγή του Γκιόργκι, η παγωμάρα στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ είναι… έκδηλη. Δεν είναι λίγοι εκείνοι, οι οποίοι συνδυάζοντας αυτή την εξέλιξη, με την παρατεταμένη απουσία του Ιβάν και τη γενικότερη… εξαφάνιση του ίδιου και του Γιώργου Σαββίδη και το πάνε ένα βήμα… παρακάτω. Ό,τι άνοιξε η πόρτα και ότι ο ένας μετά τον άλλο, οι Σαββίδηδες… την κάνουν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης