Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάθος να «δείξει» στην παρέα της «εξυγίανσης»

Πάθος να «δείξει» στην παρέα της «εξυγίανσης»
Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2023 - 14:50

Από την ανακοίνωση πριν το ημίχρονο (!) για το καθαρό χέρι-πέναλτι του Άλχο, στο 1-0 του Θρύλου στο Πανθεσσαλικό… Μέχρι τις κλωτσιές των παικτών του Μπράτσου, σε όλο το ματς, στους παίκτες του Ολυμπιακού… Μέχρι την… ενημέρωση για τα εισιτήρια που κόπηκαν στο γήπεδό του, στο παιχνίδι με τον Θρύλο, ο ΝΠΣ Βόλος κάνει απλώς τα… προβλεπόμενα. Λέει/κάνει ό,τι χρειάζεται, για να διατηρήσει την θέση του ανάμεσα στους… «εξυγιαντές» αυτού του τόπου.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Το θέμα με τα εισιτήρια είναι, δε, κωμικό. Τα μάτια μας δεν… λένε ψέματα. Όταν το Πανθεσσαλικί ΚΑΤΑΚΛΥΣΤΗΚΕ από ΓΑΥΡΟΥΣ όπως δεν είχε συμβεί, για παράδειγμα, με τον Παναθηναϊκό. Όταν οι φίλαθλοι του Θρύλου που βρέθηκαν στις εξέδρες ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ (όπως και ήταν) κατά πολύ περισσότεροι από εκείνους του Παναθηναϊκού, ο Βόλος προσπαθεί να πείσει ότι… ήταν λιγότεροι. Με το «έτσι θέλω»…

Ο Βόλος κάνει τα πάντα, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, να πείσει τους… συναδέλφους «εξυγιαντές», ότι αξίζει μια θέση ανάμεσά τους. Μιλάμε για μεγάλο αγώνα… Πάθος να «δείξει» στην παρέα της «εξυγίανσης» ότι δικαίως συγκαταλέγεται στο… λόμπι. Καλή σταδιοδρομία ευχόμαστε, η «εξυγίανση» δεν θα νικήσει και ο Βόλος θα χάσει μαζί της, όπως έχασε και το απόγευμα της Κυριακής. Από τον Θρύλο.

Διαβάστε επίσης

Ο Πουρλιοτόπουλος έπινε καφεδάκια με τον Καρυπίδη στα Χανιά, ο δανεισμός του Καμαρά τους πείραξε

Ο Πουρλιοτόπουλος έπινε καφεδάκια με τον Καρυπίδη στα Χανιά, ο δανεισμός του Καμαρά τους πείραξε

«Η πιο σκανδαλώδης σχέση στην ιστορία της Σούπερ Λιγκ» -και καλά- του Ολυμπιακού με τον Άρη και ΠΑΟΚ-Πλατανιάς εκείνη την περίοδο είχαν πολλά… κουτσομπολιά να συζητήσουν και το είχαν ρίξει στους καφέδες…