Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ενόχλησαν τη σαπίλα οι αλήθειες του Καραπαπά

Ενόχλησαν τη σαπίλα οι αλήθειες του Καραπαπά
Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 - 09:42

Όταν ενοχλείς τη σαπίλα, πάει να πει ότι κάτι κάνεις καλά. Το φέρουμε και εμείς εδώ στο gavros.gr αυτό το παράσημο. Γιατί για παράσημο πρόκειται. Μας λένε πληρωμένους, μας λένε προπαγανδιστές του Ολυμπιακού. Μας λένε «τσιράκια» της ομάδας. Γιατί; Γιατί τα γράφουμε όπως τα βλέπουμε. Όπως τα βλέπει ΟΛΗ η Ελλάδα. Η οποία χάρη σε εκείνους, στους οπαδούς της σαπίλας εννοούμε, έχει χωριστεί σε εκείνους που τα βλέπουν και τα λένε, δηλαδή του Ολυμπιακούς και σε εκείνους που τα βλέπουν και ΔΕΝ τα λένε, επειδή χαίρονται. Δηλαδή τους αντι-Ολυμπιακούς.

Φεύγουμε από εμάς, όμως, δεν είμαστε εμείς το θέμα. Το θέμα είναι ο Κώστας Καραπαπάς. Ένας άνθρωπος, ο οποίος καθημερινά πολεμά τη σαπίλα αυτή, η οποία ζει ανάμεσά μας και έχει ως στόχο το να προσπαθεί (γιατί δεν τα καταφέρνει) να πλήττει τον Ολυμπιακό. Ο Κώστας Καραπαπάς πόσταρε αναλυτικά για τον Πινέιρο (σας τα μεταφέραμε όλα από αυτή τη γωνιά του ίντερνετ) και… τα παιδιά θίχτηκαν. Αυτοί, οι οπαδοί της σαπίλας της «εξυγίανσης», πωρωμένοι αντι-Ολυμπιακοί κάθε είδους (όλοι μαζί του χειρίστου, βεβαίως)… χαλάστηκαν από αυτά τα οποία έγραψε ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού. Αυτά τα οποία είδε όλη η Ελλάδα, δηλαδή… Ενόχλησαν την παραμύθα οι αλήθειες του Καραπαπά, για άλλη μια φορά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Και όπως είναι λογικό, μπήκε μπροστά η μηχανή παραγωγής αποβλήτων και άρχισε να… βαράει. Εις βάρος του Καραπαπά, άρα και του Ολυμπιακού. Πήραν φωτιά τα πληκτρολόγια και τα… καρέ, για να μας πείσουν ότι δεν είδαμε αυτά που… είδαμε. Να μας πείσουν ότι οι αλήθειες με τις οποίες τους «χτυπάει» ο Κώστας Καραπαπάς δεν συνάδουν με αυτά που είδαν τα μάτια μας… Αλήθεια, που πήγαν οι βαρύγδουπες ατάκες τους ότι με ένα καρέ φωτογραφίας, το οποίο «παγώνεις» όπου θες, δείχνεις τα πράγματα όπως θες; Έτσι δεν μας λένε τα πρασινοφρουράκια και ο πρώην πρασινοφρουρός; Τι άλλαξε τώρα; Μήπως όλοι εμείς, οι υπόλοιποι, είδαμε την πραγματικότητα από τα βίντεο; Και τα… καρέ τους δεν μας λένε τίποτα; Ε, ναι. Η προπαγάνδα τους, επιπέδου υπονόμου, δεν πείθει κανέναν… Ξέρει όλο το φίλαθλο κοινό της χώρας ότι γράφουν, απλώς για να… γράφουν. Να πέφτει το ρούβλι…

Ας ηρεμήσουν. Δεν τους ρώτησε κανείς τη γνώμη τους, για τον Κώστα Καραπαπά, ούτε για την όραση όλων μας. Τα είδαμε. Δεν χρειάζεται να προσπαθούν να μας πείσουν ότι… δεν βλέπουμε καλά. Μια χαρά βλέπουν τα ματάκια όλων μας. Ολυμπιακών και αντι-Ολυμπιακών και ας μην τα παραδέχονται οι δεύτεροι. Την είδε όλη η Ελλάδα τη σφαγή, για άλλη μια φορά, σε ντέρμπι «αιωνίων». Αλλά, είπαμε: Όταν ενοχλείς τη σαπίλα, πάει να πει ότι κάτι κάνεις καλά. Και ο Κώστας Καραπαπάς ενοχλεί τη σαπίλα…

Διαβάστε επίσης

Φτιαγμένος για ανατροπές

Φτιαγμένος για ανατροπές

Αν υπάρχει μια φανέλα που έχει τη δυναμική να γυρίσει την (οποιαδήποτε) παρτίδα, αυτή είναι η φανέλα του Ολυμπιακού. Ή το… σκουφάκι του.