Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκαρθία: «Για ποιο λόγο δεν συνέβη σε μένα;» (video)

Γκαρθία: «Για ποιο λόγο δεν συνέβη σε μένα;» (video)
Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 - 10:26

Ράγισε καρδιές ο Όσκαρ Γκαρθία, μιλώντας για τον χαμό της κόρης του, από καρκίνο, στο «Radio Catalunya».

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού είπε, μεταξύ άλλων: «Αναρωτιόμουν για ποιο λόγο δεν συνέβη σε μένα. Εκείνη είχε όλη τη ζωή μπροστά της! H μάχη με τον καρκίνο κράτησε μερικά χρόνια, στην αρχή όταν έκανε την επέμβαση πιστέψαμε ότι θα γίνει καλά. Μετά, όμως, υπήρξε υποτροπή. Ήταν πολύ σκληρά χρόνια. Μερικούς μήνες πριν από τον θάνατό της, οι γιατροί μας ενημέρωσαν ότι ήταν κάτι που πια θα μπορούσε να συμβεί. Δεν είμαστε ούτε οι πρώτοι, ούτε οι τελευταίοι στους οποίους συμβαίνει. Προσπαθούμε να το αποδεχθούμε. Δεν υπάρχει άλλο φάρμακο. Ήταν ένα πολύ σκληρό χτύπημα, διότι είναι κάτι αφύσικο στη ροή της ζωής, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, διότι μόνο έτσι μπορείς να προχωρήσεις. Πρέπει να μείνουμε δυνατοί για τις άλλες δύο κόρες μας. Οι ενήλικες, πολλές φορές, βρίσκουμε δυνάμεις που τα παιδιά δεν μπορούν να φανταστούν. Είπα στις κόρες μου, ότι αν θέλουμε να κλάψουμε, μπορούμε και πρέπει να το κάνουμε. Ποιος είπε ότι πρέπει να είμαστε πάντα δυνατοί;».

Δείτε το βίντεο:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ενόχλησαν τη σαπίλα οι αλήθειες του Καραπαπά

Ενόχλησαν τη σαπίλα οι αλήθειες του Καραπαπά

Πήραν φωτιά τα πληκτρολόγια και τα… καρέ, για να μας πείσουν ότι δεν είδαμε αυτά που… είδαμε. Να μας πείσουν ότι οι αλήθειες με τις οποίες τους «χτυπάει» ο Κώστας Καραπαπάς δεν συνάδουν με αυτά που είδαν τα μάτια μας…