Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αγχώνεται ο Λαλάκης, γρήγορα Κέλετ και Πινέιρους

Αγχώνεται ο Λαλάκης, γρήγορα Κέλετ και Πινέιρους
Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 - 10:59

Μέγα άγχος. Σε βαθμό ανυπόφορο… Ο Λαλάκης έχει αγχωθεί πολύ, δίνει τον δικό του αγώνα, για να μείνει ο αγαπημένος του Παναθηναϊκός πρώτος και να μην του πάρει και αυτό τον τίτλο, ο Ολυμπιακός… Ξέρει ότι είναι κοντά η απόλυτη ανατροπή και το καρυδάτο 48ο και έχει… «τρελαθεί».

Από παραμύθι, σε παραμύθι. Δίνει και οδηγίες, σε ομάδα και κόσμο του Παναθηναϊκού, ε; Όχι αστεία. Τον ίδιο κόσμου που προ καιρού τον έβριζε τον Λαλάκη, για το θέμα της διπλής ανάπλασης, αλλά και γιατί ξέρει καλά ότι άπαξ και πέφτει το ρούβλι, ούτε πράσινες καρδιές θα υπολογίσει, ούτε τίποτα.

Αλλά τώρα είναι λάσκα, αφού η ομάδα της τσέπης είναι πίσω… Και έχει ρίξει όλο το βάρος στην αγάπη του, τον Παναθηναϊκό. Κάνει τον δικό του αγώνα, γιατί δεν είναι ήρεμος… Ανησυχεί ο πρώην πρασινοφρουρός για την ομάδα της καρδιάς του. Αυτοί που τον πληρώνουν τα βλέπουν; Θα είχε πλάκα να ξέραμε τι λένε, για την παναθηναϊκή του έξαρση…

Αγχώνεται ο Λαλάκης, γρήγορα Κέλετ και Πινέιρους παιδιά… Δεν έχουν άλλη ελπίδα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης