Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Νταμπίζας «άδειασε» on air τον Παπαθεοδώρου και την προπαγάνδα του (video)

Ο Νταμπίζας «άδειασε» on air τον Παπαθεοδώρου και την προπαγάνδα του (video)
Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 - 11:44

Είπαμε. «Ειδικού σκοπού». Μέσα «ειδικού σκοπού». Τα οποία δημιουργήθηκαν για να κάνουν προπαγάνδα εις βάρος του Ολυμπιακού, από ανθρώπους που πήραν εντολή (και παίρνουν χρήματα) να κάνουν ακριβώς αυτό το πράγμα: Να προσπαθούν να πλήξουν επικοινωνιακά τον Θρύλο. Καμιά φορά, όμως, αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται απέναντι σε άλλους, που θέλουν να έχουν «ήσυχη τη συνείδησή» τους, όπως οι ίδιοι επισημαίνουν. Όπως ο Νίκος Νταμπίζς, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης «άδειασε» τον Παπαθεοδώρου και την προπαγάνδα του. Την προπαγάνδα του αναφορικά με τις δήθεν σχέσεις Ολυμπιακού-Άρη. Με τον Άρη να έχει πλήξει τον Ολυμπιακό φέτος… περισσότερο από ότι η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟΚ, ή ο Παναθηναϊκός…

Στον αέρα της εκπομπής Total Football στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και πρώην παράγοντας του Παναθηναϊκού, πήρε αποστάσεις από την προπαγάνδα που προσπάθησε να κάνει -ξανά- ο διευθυντής του sdna.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

«Υπάρχει μια γενικότερη ατμόσφαιρα σε όλη την Ελλάδα και στη δική μας εκπομπή, κι εγώ τουλάχιστον θέλω να είμαι ήσυχος με τη συνείδησή μου. Όλα αυτά που ακούμε κατά καιρούς για τις σχέσεις Ολυμπιακού και Άρη, έρχεται ο ίδιος ο χρόνος και τα γεγονότα και τα διαψεύδουν. Ο Ολυμπιακός έχασε φέτος από τον Άρη οκτώ βαθμούς. Στο κύπελλο προκρίθηκε επειδή ο Τζολάκης απέκρουσε πέναλτι. Τα ίδια τα γεγονότα έρχονται να μας διαψεύσουν. Η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός έχασε οκτώ βαθμούς από τον Άρη. Αν τους είχε, πιθανότατα να έπαιρνε το πρωτάθλημα. Φανταστείτε τι θα λέγαμε, αν τα λάθη που έκαναν σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού, τα έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Άρη. Δεν διανοούμαι τι θα είχε γίνει!», είπε χαρακτηριστικά ο Νταμπίζας.

Η αμηχανία στο στούντιο ήταν… έκδηλη. Και χαρακτηριστική. Ενδεικτική της κατάστασης, την οποία ορισμένοι έχουν προσπαθήσει να παγιώσουν… Με αισχρή προπαγάνδα, ασταμάτητη, για τον Ολυμπιακό…

Δείτε το βίντεο πατώντας play παρακάτω και πηγαίνετε στο 1:22:20 για να ακούσετε όσα λέει ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, αλλά και στο 1:25:10 για να δείτε τι απαντά ο Νίκος Νταμπίζας.

Διαβάστε επίσης